Spenat och fetaostpaj med soltorkade tomater och rostade pinjenötter

  Igår gjorde jag något helt otroligt gott, spenat och fetaostpaj. Jag använde mig inte utav något recept utan freestylade som jag ofta gör i köket.  Började med en botten gjord på smör, dinkel och rågmjöl samt linser. Har aldrig provat med linser i en pajdeg men det tillförde lite mer crunch.  Grädde till fyllningen fanns inte hemma så den gjorde jag på mjölk och ägg. Sedan slängde jag i spenat, fetaost och lite vitlök. Innan kalaset skulle in i ugnen toppade jag pajen med soltorkade tomater. Och när den var klar avslutades allt med rostade pinjenötter.    Sedan så gjorde jag någon form av syrad rödlök tror jag, skiva den tunt, ringla över vinäger och olivolja. Sedan lite honung och salt på toppen och in i kylen en stund.    Detta kan vara den godaste pajen jag ätit, så enkel och snabb att göra också.