Chokladtryffel med pepparkakssmak på 3 ingredienser

Ca 20 st Du behöver:1 dl kokosmjölk225 g mörk choklad (minst 60% kakao, jag tog 70%)1,5 tsk pepparkakskryddor (receptet funkar lika bra utan pepparkakskryddor om man hellre vill ha bara chokladsmak)Gör såhär:Finhacka chokladen, skaka sedan kokosmjölken ordentligt och häll upp 1dl i en bunke som går att mikra. Värm kokosmjölken i ca en halv minut, häll ned chokladen och lägg en kökshandduk över för att stänga in värmen. Låt stå i ca 5 min tills all choklad smält. (Har den ändå inte smält så värm i några sekunder till i mikron). Häll därefter i pepparkakskryddorna och rör till en jämn smet. Ställ in smeten i frysen i ca 50 min - 1 timme. Här har jag finhackat chokladen.. Här står chokladen och smälter i den varma kokosmjölken. Jag använde mig av pepparkakskryddor från Santa Maria. Smeten innan jag ställde den i kylen. När du tagit ut smeten ur frysen är det dags att forma den till små bollar. Jag rullade hälften av mina i kakao och hälften i hackade hasselnötter. Förvara i en burk med lock i kylen!