Julfudge med smak av russin och kanel

Supergod enkel chokladfudge med en julig touch! Originalreceptet finns HÄR, men jag har ändrat lite saker själv för att få den lite mer passande till julen. Ca 40 bitar Du behöver: 400g marabou mjölkchoklad frukt & mandel25g smör1 burk kondenserad mjölk (sötad)KanelRussinGör såhär: Lägg chokladen och smöret i en porslinsskål och smält över ett vattenbad. Såhär gör du när du smälter choklad i vattenbad: Koka upp vatten, sänk sedan värmen så att vattnet inte kokar längre, ställ då skålen ovanpå kastrullen så att värmen smälter chokladen. Var försiktig så att ångan inte kommer ner i skålen, eller att vattnat kokar, då blir chokladen grynig. Medan chokladen smälter kan du klä en liten ugnsform med bakplåtspapper.  När chokladen och smöret har smält till en slät smet häller du i den kondenserade mjölken och blandar. Häll sedan i 1,5 tsk kanel och blanda. Häll därefter i smeten i ugnsformen, och toppa med russin. Ställ kallt (helst i frysen) tills fudgen stelnat. Klara att äta! :) Klicka gärna på gilla knappen på det lilla hjärtat till höger under inlägget om ni gillade det här inlägget och vill se fler recept! :)