Fröknäcke

Ingredienser 1 dl solrosfrön 1/2 dl pumpakärnor 1 dl sesamfrön 1/2 dl linfrö1/2 dl chiafrön 2 msk pofiber 1 msk fiberhusk 1 tsk salt 1/2 dl rapsolja 2 1/2 dl vatten Såhär gör du Ställ ugnen på 150 grader. Ta fram en plåt och täck med bakplåtspapper. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka upp vatten i en kastrull och tillsätt rapsolja och häll sedan över de i bunken med de torra ingredienserna. Rör snabbt om och häll genast över det på bakplåtspapperet. Bred ut degen med en slickepott så att den blir tunn. Grädda i ugnen i 45 minuter. Efter 45 minuter sänker du temperaturen till 80 grader och sätt en träsked i luckan så att du får ett lufthål. Låt svalna en stund och bryt sedan fröknäcket i bitar.