Bounty!

Jag älskar kokos. Jag älskar choklad. Behöver jag säga att jag älskar Bounty!!??   Hemligheten med att få en krämig Bounty är att först göra en smet. Låta den kallna/svälla och sen späda den med mer kokosmjölk. Då blir det perfekt!  Så här gör jag.  Måtten kan nog variera lite beroende på vilket märke ni har på kokosmjölk och kokosflingor.   30 g smör/kokosolja med smak. Hälften av varje till sammanlagt 30 g. 0.5 dl grädde 0.5 dl kokosmjölk 2 dl kokosflingor 3 msk sukrin melis och lite äkta stevia. vanilj  Koka upp allt och blanda väl. Låt sen massan kallna i kylen. Då blir den håradare och torrare. Dax att späda med mer kokosmjölk till en krämig smet. Jag tar ca 1.5 dl kokosmjölk. Smaka av och söta mer om ni tycker det behövs.   Klutta ut massan i valfri form på gladpack och frys in. Doppa sen de frysta bitarna i choklad. (jag pensla mina fula i dag men annars doppar jag så att den krämiga massan håller sig på plats inne i chokladskalet) Jag använder antingen sockerfri ljus choklad eller en mörk. Idag blandade jag 50/50 ljus och mörk.    Förvara i kyl eller frys.     Bounty jag gjort i form.      En Bounty innan jag kom på att man skulle göra den lösare och krämigare. Alltså blanda ut med mer kokosmjölk efter massan stelnat och svält.          Dagens "ful" Bounty som jag pensla hastigt med choklad för att jag inte orkade vänta på att de skulle frysa så jag kunde doppa dem.