Päronpaj

Här kommer recept på en supergod päron paj. Den är dock väldigt liberal så har man tänkt att äta strikt lchf så hoppar man över detta recept. Men om man därimot vill ha ett bättre och hälsosammare recept på päronpaj som är glutenfri och innehåller mindre socker så läser man vidare. Jag tycker detta recept kan vara perfekt om man har "vanliga" kräsna sockerråttor till bords och tycker allt vad substitut inte är gott. Denna kan då vara en bra "halvavägen var" kaka.   Jag hade i lite farinsocker. Det är bara 1 msk i hela kakan men det ger en så god smak. Självklart kan man välja själv vad man vill söta med. Men så här nedan gjorde jag och det gick hem hos både stora och små, män och kvinnor.      Obs! (Måtten är liiite ungefär)   4 päron (jag använde de där söta grå) Kanel 75 gram smör 1 dl havregryn 1 dl kokosflingor 0.5 dl mandelmjöl (Byt ut mot annat vid allergi. Tex bovetemjöl el bake pro. Alt. öka det andra) 1 msk farinsocker 1 msk sukrin 1 msk honung En dutt stevia   Skala och dela päronen och lägg i botten på form. Jag har inget socker på dessa men har på massa kanel. Lägg i botten på form och ställ i ugnen medans du gör smultäcket (5 min).     Smält smör och blanda i allt det torra. Fördela på päronen och ställ in mitt i ugnen ytterligare ca 15 min tills pärona är lagomt mjuka och täcket fått fin färg. Känn och kolla.     Servera med valfritt tillbehör. Vi hade sockerfri glass och grädde.