Rocky Road

Rocky Road. Jag vill inte ha chokladen stenhård så den spricker och nötterna far ut om man vill bita av biten utan gillar när den är lite mjuk och tryffellik. Men får inte vara för mjuk. Den ska ju kunna stå framme en stund vid tv,n utan att den smälter bort. Så här gör jag mina. Detta behövsJordnötssmör (osötat, jag gör eget och sötar lite själv)ChasewnötterJordnötterPistagenötterSockerfria marsmallows. (finns i välsorterade butiker eller nätet)100 g Choklad. Jag använder mig av hälften mörk och hälften ljus. Sockerfri! 1 msk smör1 msk grädde   Börja med att klicka ut små små pluttar med jordnötssmör på glapack och ställ i frysen.Koka upp 1 msk grädde och smält sen försiktigt hackad choklad i grädden. Rör sist ner smöret. Häll i valfri mängd av ovan nämda nötter och klippta marsmallows. Rumsvarma nötter!! Annars stelnar chokladen. Rör sist ner de små klumparna med jordnötssmör och rör försiktigt. Helst ska jul jordnötskluttarna vara kvar i klumpar och inte smälta ut i hela chokladen.Häll upp chokladen på bakplåtspapper och garnera med mer nötter och marsmallows. Låt svalna i kyl och skär sen i kuber.Gott!!