Pasta med vitlöksdoftande kräftsås

Igår gjorde jag en ännu godare pasta med kräftstjärtar än den i veckan. Den föll både mig och Robin väldigt bra i smaken då denna hade lite mer sting! :)     Al dente pasta med vitlöksdoftande kräftsåsIngredienser 4 port3 små vitlöksklyftorEn klick smör4 dl lätt creme fraiche2 tsk sambal oelek1,5 msk konc hönsbuljong0,5 dl hackad persilja2 burkar kräftstjärtar (170 g styck)Färsk pasta3 st stora morötter   Gör så här:Pressa vitlöksklyftorna och bryn i en kastrull med en klick smör. Häll på creme fraiche och smaka av med sambal oelek, hönsbuljong och persilja.Låt kräftstjärtarna rinna av och rör sen ner dom i såsen. De får inte koka, då blir de sega.Skala morötterna, strimla morötterna sen med en potatisskalare.Koka pastan. När det åtestår 1 min, lägg i de strimlade morötterna. Häll av pastan och servera pastan med kräftsåsen.