Det går bra för bloggvärlden

Att det går bra för bloggvärlden är inget nytt men på senaste tiden har det börjat gå ännu bättre för ett helt gäng ute i bloggosfären, det lönar sig att blogga!

OVEelsantligenhemma.jpg

Elsa Billgren är kvinnan med 100 jobb, det senaste måste nog ändå vara det mest fantastiska, hon är nämligen ny inredare i Äntligen Hemma. Kan inte tänka mig en person som passar bättre för jobbet, ser framför mig alla galna färggranna vintageinredningar, sjukt kul. Här kan ni se det första programmet.

OVEangelicablick01.jpg

Hur många bollar han Angelica inte i luften just nu? Inte nog med att hon precis var i Hong Kong inför det kommande sammarbetet med Nelly så släpps hennes sammarbete med DinSko i början av april. Kvinna har stil, så detta kan nog inte bli annat än bra.

OVEhanapee.png

Denna veckast största nyhet i bloggosfären måste ändå vara att hanapee har lanserat en helt ny sajt. Hanna har tillsammans med fyra andra tjejer startat vad som kan liknas vid en mini bloggportal. Kolla in den nya sajten här om ni inte redan gjort det.

  • Publicerat: 2012-03-23

Kommentarer

  • Ingen profilbild
    lolloann - för 3 år sedan

    Hej Jag vill inte på något sätt spamma din blogg med länkar eller göra reklam för mig själv. Jag skickar dock en länk på en video som jag har gjort kring en fråga som jag brinner för, och vill påverka att förändra. Kolla gärna in den, om du också vill förändra kan du skicka vidare videon. Jag gör detta för att jag vill uppmärksamma och få så många som möjligt att se mitt budskap, om det kan göra nån skillnad! http://lolloann.blogg.se/2012/march/caveman-vs-2012-2.html#comment. Jag hoppas du får en riktigt trevlig helg, och tackar för/om jag får publicera detta i ditt kommentarsfält. Mvh Louise lolloann.blog.se

  • Clara - för 3 år sedan

    Åh ser fram emot Angelicas skokollektion!:)

Skriv kommentar

Äldre artiklar...