KISSIE BLOGGAR BÄST - ENLIGT SIG SJÄLV

Kissie har tröttnat på negativa kommentarer där läsarna påpekar hennes frånvaro och sämre uppdatering då hon inte publicerar lika många inlägg som vanligt. Bloggerskan försvarar sig med att hon själv anser sig vara en av de som lägger ner mest energi på att skapa en estetiskt snygg blogg med så bra innehåll som möjligt och med regelbunden uppdatering.

Hon skriver också att ”de andra" bloggerskorna knarkar och super, lägger upp någon suddig Iphone-bild från en nattklubb och bloggar dåligt. Kissie ser bloggandet som sitt jobb och vill inte göra det halvdant, vilket faktiskt inte går att förneka med tanke på bloggens relativ nya look och hennes öppna relation till läsarna och omvärlden.

Men vad tycker ni? Spelar det någon roll om bloggbilder är suddiga eller om inläggen är av god kvalitet med högupplösta bilder?

 • Publicerat: 2013-01-23

Kommentarer

 • Ingen profilbild
  Mirjam - för 3 år sedan

  En blogg kan vara bra fast det bara finns telefontagnabilder, om bilderna är kreativa, inspirerande och genomtänkta. Det är det som jag anser vara viktigast

 • Fanny - för 3 år sedan

  Det är jätteviktigt med kvalitét! En blogg med suddiga och fula bilder är så himla tråkigt!

 • Ingen profilbild
  Sven Göran - för 3 år sedan

  Fina tuttar har hon i alla fall.

 • Amelia - för 3 år sedan

  Jag föredrar kvalitet långt före kvantitet men kombinationen är det enda som kommer att leda till något riktigt stort! ;)

 • Alicia - för 3 år sedan

  Det är roligare om de e nån kvalitet på bilderna, åtminstone nån bild, de e lite tråkigt med suddiga bilder osv

 • Ingen profilbild
  Gabriella - för 3 år sedan

  Hanna Widerstedt kom in i mina tankar när jag läste första rubriken hahahaha :P

 • Elin - för 3 år sedan

  Eftersom att hon kopierar jättemånga av hennes inlägg ifrån en blogg som heter http://psychedelique.blogg.se/ så tycker jag absolut inte att hon är en av dem bästa bloggerskorna. Kvalité är bättre än kvantitet och folk som lägger ner energi och tid på sina inlägg är bäst, vare sig dem är storbloggare eller inte. Fotona spelar inte heller så stor roll vad man tar med bara dem betyder något. Detta är bara min åsikt men jag vet att många andra tycker som jag.

 • Majken - för 3 år sedan

  gillar att hon har sånt stort självförtroende! www.majkens.devote.se

 • Beatrice - för 3 år sedan

  Jag tycker det är självklart med bra kvalité på bilder och text på en blogg. En blogg med stavfel, särskrivning på enkla ord och liknande samt tråkiga iPhone-bilder som faktiskt är för mörka, brusiga och inte snygga, såna bloggar existerar inte bland de bloggar jag följer. Högupplösta bilder är alltså inte det viktiga, utan att de visar upp känsla för motiv, komposition och liknande, så länge de är snygga kan de lika gärna vara tagna med en iPhone som en systemkamera!

 • Jessica - för 3 år sedan

  Men töser d, vad spelar det för roll, om dom är suddiga eller bra? Jag bryr mig inte så jätte mycket.. //Miinii

 • Ingen profilbild
  Austalien - för 3 år sedan

  Det spelar väll ingen roll om bilderna har bra kvalitet om man bloggar om skit!!!

 • Ingen profilbild
  Teresa - för 3 år sedan

  Jag tycker att suddiga fest bilder är super trist, inte något att lägga upp. Plus att bilderna bör vara av god kvalitet. Sedan tycker jag att man inte behöver skriva "romaner"av sina blogg inlägg.

 • Ingen profilbild
  Mimmimichelle - för 3 år sedan

  Jag tycker att kissie är bra, hon bloggar dock inte lika mycket som hon har gjort vilket jag tycker är tråkigt!

 • Ingen profilbild
  Mathilda - för 3 år sedan

  Bilder med bra kavlité är ju alltid ett plus men sen tycker jag att man skulle kunna lägga lite mer vikt på texten. Jag skulle inte ge Kissie titeln Sveriges bästa bloggerska, men det är bara min åsikt.

 • Ingen profilbild
  Nadja - för 3 år sedan

  högupplösning och god kvalitet är inget som behövs för att en bild ska vara fin eller bra. om du bloggar med bilder med fin kvalitet och bra skärpa så hade du säkert fått ros från fotografen, men huvudsaken är motivet. högupplösning och kvalitet gör en bild tråkig, om det är så att man bara fotar sig själv mot en vit vägg...

Skriv kommentar

Äldre artiklar...