Beauty Blitz hemma hos Sarah Tjulander

Beauty Blitz hemma hos Sarah Tjulander

 

Pamela Bellafesta är stylist och modeexpert. Caroline Hainer är skönhetsjournalist och författare. Nu bildar de ett skarpt team i webb-tv-programmet Beauty Blitz, där de hälsar på hos kända och okända profiler för att hjälpa dem att rensa både garderoben och badrumsskåpet. 

En av dem är Devotebloggaren Sarah Tjulander – som aldrig någonsin har läst en innehållsförteckning på en skönhetsprodukt, och som känner sig som allra vackrast när hon är utomlands. 

Kolla in tv-programmet här uppe, och läs Sarahs allra bästa skönhetstips här nere.

 Vilken är den största utmaningen för dig på skönhetsfronten?

– Det är nog faktiskt att hinna med alla rutiner jag skulle vilja ha. Jag tycker att det är superkul att pyssla med skönhet och så vidare, men det finns tyvärr inte alltid tid. Därför älskade jag micellar cleansingen jag fick, och eftersom man inte ens behöver ha tillgång till vatten för att använda den är den supersmidig att ha med sig!

Hur såg din skönhetsrutin ut innan du fick expertråd?

– Innan jag fick expertråden så använde jag helt fel produkter för min hy. En som var för fet och en som var för stark så att huden torkade ut. Nu har jag en bättre balans.

Vilket var det bästa rådet du fick?

– Att ha lite mer koll på vad mina produkter faktiskt innehåller. Innan tittade jag aldrig på innehållsförteckningen, men nu inser jag hur viktigt det är och vilken stor skillnad det kan göra. Så det är jag riktigt tacksam för!  

 Vilket är ditt eget, allra bästa skönhetstips?

– Oavsett vilka trender som kommer upp ska man alltid gå efter det man känner sig mest bekväm i själv. Det spelar ingen roll hur snyggt det ser ut om man inte känner sig bekväm, det lyser igenom ändå och det finns inget vackrare än en självsäker aura.

 När känner du dig som allra vackrast?

– Jag känner mig som vackrast när solen gett mig solbränd hy, solblekt hår, lite fräknar och självfall av saltvattnet. Så när jag är utomlands helt enkelt, jag känner mig så fräsch då!

 

Artikeln är ett samarbete med Garnier.