Devote öppnar dörren till den hemliga garderoben

Devote öppnar dörren till den hemliga garderoben

En hemlig medlemsbutik med tusentals plagg och accessoarer till kraftigt nersatta priser – visst låter det som en dröm? Nu har du chansen att kliva in i den gömda garderoben BestSecret, när Devotes chefredaktör Michaela Forni bjuder på 100 medlemskap. Men skynda dig, först till kvarn gäller!

BestSecret är ingen vanlig webbshop. För att ens komma in till produkterna behöver du ett medlemskap, och ett sådant kan du bara få om en annan medlem har rekommenderat dig. Bakom de stängda dörrarna gömmer sig tusentals produkter med sensationella rabatter – upp till 80 procent – på massor av välkända varumärken som Calvin Klein, Marc by Marc Jacobs och Adidas Originals.

Nu har du chansen att få tillgång till modebranschens bäst bevarade hemlighet, när Devotes chefredaktör Michaela Forni bjuder på 100 medlemskap. De första hundra personerna som skapar ett konto genom länken här nere får dessutom 100 kronor att handla för.

Michaela Forni har plockat ihop en speciell Devote-butik i BestSecret – The Devote Edits – med plagg och accessoarer som hon tror att ni kommer att tycka extra mycket om. Du når butiken när du har registrerat dig – så snabba dig in och gör det HÄR. 

 

I samarbete med BestSecret.