Lyx VS Budget

Lyx VS Budget

Vi är många som drömmer om den där designväskan, de där dyra skorna eller den där ännu dyrare jackan. Tur för er då att vi på Devote samlat de bästa budgetvarianterna!

OVElyxbudgetacnepistolscollage.jpg

De klassiska skorna i modellen Pistol från Acne har varit populära i flera år och vi ser ofta modemedvetna kändisar och bloggare bära dem. Skorna är kända just för sin kvalité, sin bekvämlighet samt sin klassiska look. Priset landar på saftiga 3200 kronor och tycker man att det är lite väl mycket så finns det flera budgetvarianter. Här ovanför ser ni en från H&M (tv) för 299 kronor och en från DinSko (th) för 399 kronor i liknande utseende. Kap!

OVElyxbudgetchanel.jpg

Något som känns sådär superhett just nu är att ha snygga ögonbryn. Många går till brow bars för trådning, färgning och klippning. Men inte nog med det, det finns även brynskuggor att använda för att så snyggt som möjligt fylla i och forma sina bryn. Storfavoriten från Anastasia Beverly Hills som kostar 475 kronor har nu fått en utmärkt budgetkonkurrent från ingen mindre än H&M! Klädkedjan har satsat rejält på sin egna sminkkollektion med nya lyxiga förpackningar samt vissa nya produkter där ett ögonbrynskit för ynka 70 kronor.

 

OVElyxbudgetgivenchycollage.jpg

Ni har nog sett denna drömmiga väska på många modevetna profiler den senaste tiden, till exempel som bloggaren Lisa Olsson (tv) och Kristin Sundberg (th). Väskan Antigona från designern Givenchy hittar du för 15495 kronor hos Nathalie Schuterman. Eller så kan du välja budgetvarianten för 1299 kronor hos Chiquelle, också i äkta läder. 


OVElyxbudgetacneveljacket.jpg

Nu går vi mot kallare tider och då vill man gärna köpa sig en snygg, varm jacka. Men har man inte 16995 kronor över till en Acne Velocite som ni kan se Janni Delér bära (th) så kommer Gina Tricot med en supersnygg budgetvariant om någon vecka. Och priset, endast 799 kronor. 

 

OVElyxbudgetchanell.jpg

Många tjejers absoluta drömväska är just en från Chanel. Här ovanför ser vi Devotes bloggare Felicia Åkerström samt Kenza Zouiten bära sina Chanel Boy Bags med silverdetaljer. För en sådan väska får du betala 25 000 – 45 000 beroende på storlek och detaljer, ganska saftigt.. Men självklart har vi en budgetvariant även till denna klassiker, nämligen från Have2Have för 598 kronor. 

 

Vad föredrar du? Lyx eller budget?




AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.devote.se