NIKE #SNKR Studio

NIKE #SNKR Studio

Den 24e-28e juni öppnar Nike SNKR Studio i Konstnärshuset i Stockholm. För första gången i Europa öppnar Nike upp en plats helt dedikerad till kvinnliga sneaker fans och erbjuder den ultimata sneakerupplevelsen.

Under fem dagar är Nike SNKR Studio öppet för gäster att upptäcka innovationen och designen bakom några av Nikes mest ikoniska sneakers. Här uppmärksammas även det stundande 20-årsjubileumet av Air Max 95 och det kommer att ges exklusiv tillgång till ett flertal Air Max 95 modeller på plats.

Nike SNKR Studio kommer att innehålla en mängd olika personliga och inspirerande aktiviteter, så som NIKEiD, kreativa snör- och smyckesstationer, sneakerpedikyr och inspiration till hur du bäst stylar dina sneakers. På plats kommer det även visas konstnärliga tolkningar på Nike innovation av tre kvinnliga konstnärer från Young Art.

Dessutom öppnar Sneakersnstuff en pop-up butik i SNKR Studio och erbjuder ett exklusivt urval av både mode och sneakers från Nike Sportswear. 

Nike SNKR Studio öppnar i Konstnärshuset på Smålandsgatan 7, intill Norrmalmstorg, mellan onsdag den 24e juni och söndag den 28e juni.

Öppettider är 11.00-20.00 varje dag.

#snkrstudio #snkrstyle