Våga säga ja till strumpor

Våga säga ja till strumpor

 

Strumpor och sandaler har alltid varit en stående stereotyp för den typiska turistlooken men inte längre! Det visar sig att om man lägger ihop ett par slappa (men fina!) strumpor under ett par strappy klackar som inte bara lägger en oväntad twist till din look, det gör att du även kan bära dina favoritsommarskor rakt in de kallare månaderna! Klackar och strumpor? Går alldeles utmärkt, går inte att bli mer rätt än så.

Det vill säga att du kanske inte väljer dina fem år gamla urtvättade handbollsstrumpor utan kanske ett par i de nyare modellerna. Kanske investerar i ett par glittriga? Eller drar du det mer sportiga strået,varför inte då slå till på ett par klassiska Nike? Det går att leva ut precis hur långt som helst, det är du själv som sätter gränsen. Här kommer en härlig dos inspiration!

OVEhannaamw1.jpg

OVEhannamw2z.jpg

Hanna MW matchar sina sommarklackar från Acne tillsammans med glittriga Strumpor ifrån COS.

OVEpernille1z.jpg
OVEperniella2x.jpg

Pernille Tiesback valde att sporta till sina klassiska pumps med ett par Nike‐strumpor.

OVElinn1xz.jpg

OVElinn2zxs.jpg

Jag själv bär gärna mina silvriga Acneklackar tillsammans med superglittriga strumpor från COS.

OVEamandazxszxsz.jpg

… Eller välj att göra som Amanda i hennes tidlösa Gucciloafers.

OVEfannys11aqas.jpg

Eller kör en 10/10 höstlook som Fanny här ovan: Peacoat, ljus denim, stickat, loafers och självklart ett par fina strumpor.

 

Fortfarande inte övertygad? Ingen fara, det är en ganska svårflörtad trend som tar lite tid att smälta, men så fort man blir kompis med den är den verkligen helgrym. Hur bra är det egentigen inte att kunna bära sina favoritklackar mitt i vintern?

 

 

 

AV: LINN EKLUND
linneklund.devote.se