Bloggarnas lägenheter till salu

Bloggarnas lägenheter till salu


Inte bara en utan tre(!) bloggare säljer nu sina lägenheter i Stockholms innerstad. Letar du efter ny lägenhet eller kanske bara är nyfiken på hur de bor? Scrolla vidare i artikeln och låt dig inspireras!

 

OVEbbellalgf.jpg

OVEblondinbehlgh.jpg

OVEblondindblah.jpg

OVEblondinblhg.jpg

Vår kära bloggveteran Isabella "Blondinbella" Löwengrip har nu tagit steget tillsammans med maken Odd att flytta till hus. De lämnar sin lägenhet på Kungsholmen för villa på Lidingö med stor trädgård fylld av äppelträd och möjlighet för barnen att leka. Lägenheten på 104 kvm har fyra rum och ligger på Alströmergatan 7. HÄR kan ni läsa mer!

 

OVEpetraljgh.jpg

OVEpetralghd.jpg

OVEpetralghf.jpg

OVEpetralog.jpg

Petra Tungården säljer sin pärla då hon ska flytta till något störra tillsammans med pojkvännen Markus. Här hittar vi otroliga takstrukturer från sent 1800-tal och trevliga sällskapsytor. Lägenheten består av ett sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum och är 54 kvm stor. Lägenheten är väldigt unik med ett runt vardagsrum/kök. Klicka HÄR för mer information. 

 

OVEdahsaljg.jpg

OVEdashalgf.jpg

OVEdashalhjd.jpg

OVEdashalgh.jpg

Dasha Girine säljer sin lägenhet på Kungsholmen som är hela 66 kvm stor och har något vi alla drömmer om, en walk in closet. Lägenheten har härliga ljusinsläpp och en generös takhöjd. Är ni sugna på en 3a på Kungsholmen på Felmminggatan 34 ska ni klicka er vidare HÄR.

 

OVEangelicablicklhg.jpg
Sen vill vi även passa på att gratta Angelica Blick som tillsammans med pojkvännen André köpt lägenhet i Stockholm. Lägenheten är just nu under renovering men här kan vi redan få se en sneak peak på deras sovrum, hur snyggt som helst tycker vi. Ska bli mycket intressant att se hur lägenheten ser ut när den är klar. 

 

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.devote.se