Cityguide - Köpenhamn

Cityguide - Köpenhamn


Känner du för att åka iväg några dagar så här i höstmörkret? Då kanske Köpenhamn är något för dig. Här finns det riktiga guldkorn att hitta när det kommer till shopping och mat. Martina har samlat sina fem favoriter i en miniguide! 

 

BRUNCHA

OVEbild_1martinartikle_.jpg

Atelier September, Gothersgade 30 

Magiskt kaffe och avokadosmörgåsar från himlen. Hit går de danska bloggtjejerna för att ta sin morgonkaffe. Fyllt av fashionistas och snygg inredning. Inspiration och en Instagramvänlig brunch utlovas! 

OVEbild_2martinaarklie.jpg

The Union Kitchen, Store Strandstræde 21 

Här är atmosfären lugn och härlig. Restaurangen är ganska avslappnad och här vill man gärna sitta i flera timmar. Menyn kommer att få er brunchälskare att jubla! Testa egg benedict med tryffel, buttermilk waffles eller pommes frites med tryffelolja..! Extra plus i kanten får dem för sitt goda kaffe med roliga citat på. 

SHOPPA

OVEbild_3amartinall.jpg

Meotine, Store Strandstræde 19

Den här butiken ser ut som ett gulligt vardagsrum och är en fröjd för ögat redan vid ingången. Här finns allt från söta små armband till snygga skinnbyxor. 

OVEbild_4martinalde_.jpg

Holly Golightly, St. Regnegade 2 

Här hittar du unika plagg och fantastiska skor. Rena drömmen för dig som gillar udda, lyxiga och lite annorlunda plagg!

 

OVEbild_5martnnakl.jpg

Munthe, Grønnegade 10

Denna butik ser ut som ett stort showroom, perfekt för inspirationen! Här finns bra basplagg, fina doftljus och snygga accessoarer. 


 

Trevlig resa!



AV:MARINA LINDÉN
martina.devote.se