Devote bloggerskornas semesterparadis

Devote bloggerskornas semesterparadis

Väskan ska packas, kameran ska laddas och resfebern ska kännas. Äntligen semester! Devote-bloggerskorna har alla sina egna semesterparadis. Är du sugen på att boka en sista minuten resa? Då är det kanske här du finner din inspiration! 

OVEms_bild_1_.jpg

Lovisas Marbella 

Lovisa Barkman packade för några veckor sedan ner hela sitt liv och landade i Marbella. Inte bara för att semestra, utan för att stanna på obestämd tid. Vilken lyx! Det är strandliv, god mat, poolhäng och en hel del träning. Marbella verkar passa Lovisa som handen i handsken! 

OVEms_bild_2.jpg

Systrar i Venedig 

I början av sommaren flög Systrarna Q till den romantiska staden Venedig. På bloggen syntes vackra byggnader, glass och shopping. Enligt systrarna har staden en fantastisk atmosfär och jag tror att vi alla håller med om att en weekend i kanalernas stad inte skulle sitta helt fel..!

OVEms_bild_3.jpg

Sarahs älskade Barcelona

Ytterligare en stad med fantastisk atmosfär, Sarah Tjulander föredrar Barcelona i sommar! Det förstår vi, Barcelona är en stad som har allt! Kombinationen av storstadsliv och strandliv är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar! 

 OVEmss_bild_4.jpg

Beas äventyr

Beatrice Forsell älskar USA! I vintras hängde hon i Miami och snart går flyget mot Los Angeles. Det är inte vilken resa som helst, denna gång blir det språkresa i hela två veckor! Vi hoppas på en blogg fylld av färgglada inlägg och typiska LA-aktiviteter! Du som är sugen på att åka på språkresa bör alltså hålla ögonen på Bea de närmsta veckorna!

OVEmss_bild_5.jpg

Frida in France 

Frida Wiman tog med sig pojkvännen och flög till Frankrike för en romantisk weekend i Paris. Helt rätt! Paris är en fantastisk stad och det finns otroligt mycket att se. Frida som dessutom är otroligt duktig på att fotografera, fångade Paris från de rätta vinklarna och jag kan tänka mig att det inte bara är jag som blir sugen på att mumsa på macarons vid Eiffeltornets fot? 

OVEmss_bild_6.jpg

Filippas Favorit 

Filippa Hägg, Devotes egna London-bo packade väskan och flög till Italienska ön Capri! På bloggen fick vi se snapshots på kristallklart vatten, fantastiska hotell och goda skaldjur. Capri är ett perfekt resmål för alla, både familjen, kompisgänget och paret! 

 

AV: MARTINA LINDEN
martina.devote.se