Från höstdepp till höstpepp, med fem goda vanor

Från höstdepp till höstpepp, med fem goda vanor

 

1. Stress Down. Ta det lite lugnt! Du behöver inte alltid vara bäst och göra mest. Våga andas ut och ta det lugnt ibland. Det är viktigare än vad du tror för att du ska orka med vintermörkret och kylan som snart är här. 

2. Boosta immunförsvaret! Glöm inte bort att mata kroppen med lite vitaminer. En extra apelsin om dagen, några koppar grönt té eller varför inte göra egna smoothies? Så här i förkylningstider är vitaminer immunförsvarets bästa vän! 

OVEbild1martinahostpeppe.jpg

3. Var tacksam. Lägg fokus på vad du är tacksam över och allt du faktiskt åstadkommer. Innan du går och lägger dig på kvällen kan du tänka efter en extra gång på vad just du är tacksam över just nu. Detta kommer att göra dig medveten om vad som får dig att må bra, och bidra till att du blir mer harmonisk och nöjd med tillvaron. Tankens kraft är starkare än vad du tror… 

4. Umgås med människor som får dig att må bra. I den mån du kan, omge dig med människor som ger dig positiv energi och som lyfter upp dig. Sålla bort vänner och bekanta som bara tar energi, istället för att ge. 

OVEhostpeppamartina.jpg 

5. Fysisk aktivitet. Det spelar ingen roll om det är ett svettigt pass på gymmet, en lugn promenad eller lite stretch på morgonen. Ge din kropp den rörelse den behöver. Det kommer att göra underverk för din energi och koncentration.

 

 

 

AV: MARTINA LINDÈN
martina.devote.se