Känns sommaren långtråkig? Här är lösningen!

Känns sommaren långtråkig? Här är lösningen!

Det är sommar och det känns som att du är den enda som är kvar själv i stan medan dina kompisar postar bilder på solstolar, drinkar, vita stränder och strålande solsken.
Känns det hopplöst? Deppa inte ihop för det!

Här kommer 11 tips på saker du kan göra när du inte vet vad du ska hitta på! 

 

- Gå på en lång promenad. Andas, tänk och fundera. Spelar ingen roll om det är kvällssol eller ösregn. Att promenera helt själv med en härlig podcast i öronen är bland det bästa som finns. 

- Börja fotografera! Kamera eller mobiltelefon kvittar, fotografera massor under sommaren och skriv ut och sätt ihop till ett album i slutet av sommaren. 

- En positiv sak med att inte ha några kompisar hemma är att du kan göra precis vad du vill. Passa på att kolla på hur många avsnitt du vill av din favoritserie en hel dag utan avbrott, eller varför inte påbörja en helt ny? 

- Åk på roadtrip! Samla de vänner som faktiskt är hemma och styr bilen mot okänd destination. Att åka bil i solnedgången och lyssna på musik kan ju vara bland det bästa som finns! 


OVEhemma_bild_1.jpg

- Häng med någon du inte känner så bra. Detta kanske är sommaren du träffar din livs kärlek eller en fantastisk vän? Våga umgås med nya människor, det ger så mycket! Skratta, prata och lär känna varandra över en fika eller en promenad. Ibland kan det vara nyttigt att kompisdejta!

 

- Åk båt! Är du i Stockholm, åk skärgårdsbåt och se staden från vattnet. Skärgården är fantastisk på sommaren, passa på att utnyttja den! En dag på havet genererar både i frisk luft, sol och massor av skratt. 

 

- Passa på att umgås med din familj! En sommar utan kompisar betyder mer tid med familjen. Detta är ett alldeles ypperligt tillfälle till att göra härliga saker med din familj. Grilla tillsammans, åk på en miniweekend eller bara mys hemma. Vi har ofta så mycket i våra liv att familjen ibland hamnar i skymundan. Ta igen den tiden nu!

 

- Gå på museeum! Du kanske inte alls är kulturell annars, men att gå på museum är ibland roligare än vad vi tror! Kolla upp vilka museum som finns just där du bor. Det finns alltid nya saker att lära och intressanta utställningar att se. 

 

- Bjud in till picknick! Om du inte får möjligheten att ligga i en solstol på andra sidan jorden får du göra det bästa av situationen! Gör en härlig picknick med massor av frukt, goda ostar och din favoritdricka. Bjud med en vän och slå er ner i en lummig park. Finns det något bättre än picknick på sommaren? 

OVEhemma_bild_2.jpg
 

- Testa något du aldrig gjort förut! Rid islandshästar, paddla kajak, segla, tälta, you name it! Passa på nu när du har tid över! 



AV: MARGAUX DIETZ
martina.devote.se