Kärlek med Dasha

Kärlek med Dasha

Hej Dasha! 
Om det är något jag behöver nu så är det dina starka ord.

Jag har första gången i mitt liv fått mitt hjärta krossat. Det tog slut med en kille som jag varit ihop med i två år men varit kär i i 4,5 år. Jag är bara 17 och i hela 4.5 år har jag varit kär i honom. Det är en så stor del av mitt lilla liv. Men nu är det slut. Han tappade känslorna. Hur kan det sluta så tragiskt och så jävla enkelt. Hela jag gör ont och vill bara att han ska komma och laga mig. Jag har underbara personer runt omkring mig och jag vet att ingenting egentligen hjälper nu förutom tiden. Men jag skulle ändå vilja ha några kloka ord.

Jag älskar din och Michaelas podd och lyssnar på den nu så fort jag ska sova. Det gör det lite lättare att sova och att inte bara ligga och gråta natten lång. Tack för att du är en så underbart smart på alla sätt och har så otroligt fina tankar.


 

 

 

Ditt lilla liv <3333. 
Men ingen hjärtesorg är enkel eller lättsam. Vare sig man levt ett litet liv på på 17 år eller ett stort på 65 år. För varje kärlek är en egen historia och det spelar ingen roll ifall den var lång eller kort. Den ändrar en. Den spelar roll. Varje kärlekshistoria är unik och formar en. Därför är det helt okej att vara förstörd och förkrossad. 
Men. 
Har du lyssnat på våran lilla podd (vilket är så mysigt att ni fortfarande är ett gäng som gör det eftersom vi la ner den för över ett år sedan) så är det nu dags för dig att komma på ett slutdatum. Kom på ett datum då du inte får vara ledsen längre. Du får bestämma själv när det är men jag skulle väl säga minst två veckor och högst åtta veckor från och med idag. Sedan får du inte vara ledsen längre. Då får du släppa honom. För om du inte släpper honom har den nya ’’mannen i ditt liv’’ inte möjlighet att hitta dig. Och det är där fokus ska ligga! 
Lycka till med allt! Stor puss och kram.