Bloggarnas reseguider

Bloggarnas reseguider


Vem drömmer inte om att se världen? Devotes bloggerskor älskar också att resa och har delat med sig av sina bästa tips. Så om du är sugen på att resa och kanske inte riktigt vet vart så borde du verkligen läsa vidare!

OVEamelielondon.jpg

Amelie har vairt i London tillsammans med sin mamma och njöt av allt London har att erbjuda. Hon har listat upp den bästa shoppingen, maten och sevärdigheterna. London ligger bara ett par timmar bort med flyg och nu är man bara så sugen att dra dit! HÄR hittar ni hennes Londonguide. 



OVEnamnlostkakak-1.jpg
Martina bodde i New York i två månader i våras och hann därmed hitta många guldkorn när det kommer till restauranger och fik. Vill ni djupdyka i New Yorks djungel av matställen så borde ni absolut läsa Martinas guide HÄR



OVEbiancaguideskiaths.jpg
Bianca gjorde en drömresa tillsammans med pojkvännen Jesper i Grekland förra sommaren. De besökte romantiska ön Skiathos som absolut känns som ett måste efter att ha läst Biancas guide. Om ni vill veta vad man ska bo, äta och vad man kan göra så klickar ni HÄR



OVEtoveguidebaliboende.jpg

Tove åkte till mångas drömresemål i vintras, Bali. Detta paradis har massor med härliga ställen som ni bara måste upptäcka. Turkost vatten och kritvita stränder skulle man inte tacka nej till i vinter inte.. Om ni vill hitta de bästa hotellen på Bali så borde ni läsa Toves boendguide HÄR.



OVEforniresekategori.jpg

Michaela Forni reser gärna så ofta som möjligt och låter oss läsare alltid hänga med. Kollar man in hennes kategori Resor så hittar ni massvis med inlägg om massvis med destinationer. Vad sägs om Milano, Ibiza, Marbella, Portofino, Åbo, Monaco eller Miami? Kicka in HÄR för underbar läsning om resor världen över. 



OVEandreanewyorkkguide.jpg

Andrea var i New York i tio dagar under juli månad och hann skrapa ihop en hel del favoriter. I hennes stora New York-guide hittar ni de bästa butikerna, restaurangerna och sevärdigheterna. HÄR hittar ni guiden man inte kan missa om man ska besöka The Big Apple. 

 

 

Vilken är er drömdestination?

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.devote.se