Detta är apparna varje bloggare måste ha i sin telefon!

Detta är apparna varje bloggare måste ha i sin telefon!

 Alla som bloggar vet att det kan vara både tidskrävande att få ihop inlägg och ibland även svårt att finna inspiration. Tur att det finns små enkla verktyg som du kan ladda ner till din telefon med ett knapptryck! Martina har listat 6 stycken appar som förenklar och gör bloggandet roligare! 

 

1. Photoshop - Här kan du snabbt och enkelt exprimentera med dina bilder och göra i princip vad du vill. Denna app fixar ljusstyrkan, skärpan och de allra bästa finesserna för den perfekta bilden. En app som är super för dig som inte tycker att redigeringsfunktionen på Instagram räcker till.

2. Devote appen - Ett måste för alla Devotare! Här ser du din veckostatistik, du får en enkel överblick över kommentarer och den gör det superenkelt att blogga från telefonen. Håll koll på topplistan och läs de senaste artiklarna i webbmagasinet!


3. Instagram - Inte endast en app gjord för fina bilder. Instagram är ett perfekt komplement till bloggen där dina följare får se mer vardaliga och snabba uppdateringar från ditt liv. För att lyckas med din blogg är det viktigt att vara aktiv även på andras bloggar och i andra sociala kanaler. Både för inspirationens skull, men också för att kunna nå ut till en bredare målgrupp med sitt varumärke och sina blogginlägg! 


4. VSCO cam - Ytterligare en redigeringsapp för dig som älskar att ta bilder med telefonen. Snygga bilder är en stor del av en framgångsrik och intressant blogg. Med VSCO cam kan du enkelt redigera dina bilder och frossa i snygga filter! 


5. Polyvore - Här fixar du snyggaste collagen med dina favoritkläder och produkter. Dela med andra användare och inspireras av andras mästerverk. Perfekt inspirationsapp när du har bloggtorka!


6. Bloglovin - Alla dina favoritbloggar i en app. Här läser du dina favoritbloggares senaste inlägg. Du kommer aldrig att missa en uppdatering! Perfekt tidssparare för dig som vill hänga med i svängarna men som alltid har mycket att göra! Glöm inte att registrera din egen blogg! 



 

AV: MARTINA LINDÉN
martina.devote.se