Devote träffar Sofi Fahrman

Devote träffar Sofi Fahrman

 

 

Sofi Farhman är essies ansikte utåt och var därför värdinna på ett av modeveckans härligaste events. essie har under veckan kunnat erbjuda Sveriges mode- och kändiselit en härlig lounge på Hotell Nobis där gästerna erbjöds manikyr, mat och dryck, spådam och smink. Självklart passade Devote på att ta en pratstund med Sofi.

 

Hej Sofi! Hur gick det till när du valde ut din kollektion för essie?

- Det var så enkelt, jag gick till mitt badrumsskåp och valde de färger som jag alltid använder mest. Dem har hängt med i många år och alltid de färger som tar slut i nagellackshyllan hemma hos mig. Jag får även alltid frågor av mina läsare gällande dessa när jag använder dem i bloggen. Nu passade jag på att samla allihopa! Dessa sex nagellack tycker jag är basgarderoben för nagellack, med dem fixar du allt!

Vilka är vårens nageltrender?

- I vår kör jag på sandiga beigea toner, helst färgen Sand Tropez. Ett tips är att lägga ett lager med färgen Ballet slippers under. Det är något jag ofta gör, mixa fram egna färger! Annars gillar jag gröna, blågrå toner på naglarna i vår! 

Vad matchar du för kläder till dessa nagellack? Vilka är vårens modemåsten?

- Ljusa krispiga nyanser och material som får en på gott humör efter en lång vinter! Mycket vitt! Vi går mot ljusare tider vilket ska synas på naglar och kläder. Den krispiga vita skjortan, snygga ankelkorta jeans och ett par sling back-skor är hur jag vill gå klädd i vår! Blå denim i alla dess nyanser, gärna lite retro. Dags att plocka fram ett par gamla Levi´s! 

Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?

- Den vita skjortan med en tvist. Min vita skjorta i tjockare material och mycket detaljer. Den kommer jag köra på hela våren och låta naglarna stå för färgen!

 

Vad är ditt bästa bloggtips?

- Nummer ett: Gör ALDRIG en copy paste! Du kommer alltid att bli lite sämre än originalet. Försök att hitta din egen stilistik och ditt egna sätt att uttrycka dig. Din blogg ska vara unik! Låt dig inspireras av andra men kopiera aldrig. Nummer två: Kontinuitet. Planera veckans blogginlägg i början av veckan och lägg dig på en nivå som du kan hålla. Två inlägg per dag räcker, om du alltid levererar det. Nummer tre: En droppe humor och en twist! Var inte för seriös och ta dig själv på för stort allvar. Överraska dina läsare och kittla dem lite med glimten i ögat. Att driva lite med sig själv brukar charma läsarna!

Vad är ditt bästa karriärstips?

- Mitt allra bästa karriärstips är: En blomma konkurrerar aldrig med blommorna runt omkring, den bara blommar ut. Våga ta hjälp av andra runt omkring dig. Det finns oftast nån som är bättre på vissa saker än du och tillsammans bildar ni ett starkare team. Pusha andra och låt dig bli pushad. Tjejer ska hjälpa varandra och tillsammans växa! Girlpower!

 

Vad får vi se dig göra framöver?

En app. To be continued.... 

 

 

 

 

 

 

AV: GABRIELLA LJUNGSTEDT