Måndagskollen

Måndagskollen

Vad har hänt i bloggvärlden och cyberspace på sistone? Vem har gjort vad och finns det någon snackis? I det här artikelformatet, som vi kallar Måndagskollen, sammanställer vi några av de härligaste bilderna, roligaste (och kanske tråkigaste) händelserna. Vi spanar in trender, tar reda på vad som har hänt den senaste veckan och under helgen.
Scrolla nedåt, titta, läs och njut!

OVEflak3_kopia.jpg

Härliga studenttider är på g och redan i lördags så hoppade 
Nicole Falciani på ett av alla flak för att göra Stockholms gator osäkra. Det var klädkedjan River Island som anordnade kalaset och inte nog med att Nicole och hennes klass underhöll oss med bra musik, nej de delade även ut presenter! Fyra stopp gjordes genom stan och varje gång delade klassen ut märkets egna accessoarer plus rabattkuponger. Fick ni tag i något?

OVE980.jpg

Ingen kan ha missat att Ingemar Stenmark vann finalen av Let's Dance 2015! Nu är han inte bara Sveriges stolthet i skidspåret utan även på dansgolvet och vem hade kunnat tro det?! Ingemar fick hålla i hakan när han insåg att han dansat skiten ur Marie Serneholt, tjejen som enligt domarna skulle ha vunnit. Vi körde helt enkelt över Tony Irving och hans kollegor och visade vilka som hade makten - tummen upp för det!

 OVEalesso.jpg

Den svenska dj:n Alesso hade kanske sitt livs bästa konsert på hemarenan Globen i Stockholm i helgen. Alesso hade bjudit in hela tjocka släkten inklusive sin kära mormor, hur gulligt?! Innan konserten berättade han hur stort det var att få spela i Globen för där hade han ju själv kollat konserter som barn. Så sluta aldrig drömma för allt kan fasiken ske! Psst.. artisten tjänade inte en krona på det här kalaset, vitsen var enbart att underhålla oss.

OVEkensaandrea.jpg

Vi ger dem ett grattis i efterskott! Devote's egen Andrea Hedenstedt och härliga Kenza fyllde år på exakt samma dag den 21/4. Lägg datumet på minnet för nästa år blir det nämligen storfirande för de båda, Andrea blir 20 barre och Kenza 25! Det här får oss på redaktionen att spekulera, kommer dessa framgångsrika supergirls kanske fira tillsammans? Kan vi vänta oss bloggvärldens allra hetaste fest?

OVEscreen_shot_2015-04-23_at_12.39.37_pm.png.jpg

Kändisdotter till 
Anitha och Calle SchulmanPenny Schulman, har gjort sin musikvideodebut! Humor- och musikgruppen De vet du har släppt sin nya singel Fy fan vad stek. Penny är känd för sina härliga videos på sin egen Youtube-kanal där hon oftast glassar på hippa restauranger, bär smink eller snackar som en annan Stureplansbrutta. Hon passade helt enkelt utmärkt i videon, låttiteln säger väl allt? Ungen är fyra år gammal men fullt medveten om sin storhet på nätet. We love Penny!

OVEpariss.jpg

Kändisvärldens kanske allra tuffaste vove har nu somnat in. Tinkerbell som var Paris Hiltons käraste ägodel dog utav ålder vilket gör det hela lite mer lättsamt. De här två har varit radarparet som inte kunnat säras på men nu får de klara sig utan varandra. Förra veckan ägnade Paris hela sin Instagram åt Tinkerbell och postade ett tiotal bilder på dem två genom åren. De kanske låter fånigt men hunden är faktiskt människans bästa vän!

OVEkardas.jpg

Kim Kardashians styvpappa Bruce Jenner är en kvinna! Wow säger vi bara åt nyheten för hur coolt är inte det?! Inte bara för att vi aldrig hade kunnat ana utan också för att han vågar berätta. Självklart har det blivit en enorm snackis i media och det kan inte vara lätt att handskas med ... Huvudsaken är att vi står upp för "Brucean" och att hela familjen Kardashian nu ger honom rediga kärleksförklaringar på sociala medier. Han är nu inte bara en underbar plastfarsa och make utan också deras stora hjälte! Kolla in intervjun när Bruce talar ut HÄR.

OVEgrnana.jpg

Jippi! Ännu ett tecken på att sommaren är på väg för nu har Gröna Lund äntligen öppnat och Sveriges hetaste kändisar var självklart där. Vi undrar hur Kenza hinner med allt utan att bli slutkörd?! Hon strålade som vanligt som en sol. Arne Wiese pallrade sig även dit och det kanske är vad vi egentligen borde uppmärksamma. Hur gammal är han nu? Vi tycker att det är sjukt coolt att han hittar barnet inom sig på tivoli, det räcker alltså inte med att presentera barnprogram i x antal år (!). Grönan is the shit. 

OVEmaybeline.jpg

Storbloggarna Angelica Blick, Lisa Olsson och Janni Delér teasade i veckan om vad de pysslade med på sin resa till Finland. Vi har fått se korta videosnuttar på deras bloggar från en kommande reklamfilm för inga mindre än sminkmärket Maybelline. Från att ha bloggat på sin fritid till att de nu ska vara nästa ansikten utåt för ett känt sminkmärke, det är stort! You go girls och lite extra kul är det att två av brudarna, Lisa och Janni, faktiskt startade sin karriär här på Devote!

OVEimage10.jpg

Odd Spångberg
 satsar ju nu mera på en karriär som popartist och försöker nå drömmen om att medverka i Melodifestivalen 2016. När den här nyheten först släpptes så rynkade nog de flesta av oss på pannan och tänkte "jo men det säger du ...". I veckan släpptes hans första singel I'll try to hide på Spotify och vi kan väl inte annat än att applådera! Vilket jäkla anamma killen har för Spotify är fasiken kreddigt och vi kanske får se Odd i Mello trots allt?

AV: REBECCA AHL
rebeccaahl.devote.se