Måndagskollen

Måndagskollen

OVEmandagskollendevotemand.jpg

Devote bjöd in sina största bloggerskor till en mysig middag och workshop. På plats fanns Hamburgare beställda via Foodora som mättade allas hungriga magar. Juridikinstituet var där och föreläste om näthat och Metapic berättade om hur man kan tjäna extra pengar på sitt bloggande. En väldigt trevlig kväll här på kontoret!

 

OVEmandagskollennewyerasiriver.jpg

River Island hade nyårsfest (ja ni läste rätt!) och några välkända ansikten så som Angelica Blick, Julian Hernandez och Lisa Olsson var på plats och var supersnygga som vanligt.

 

OVEmandagskollennicskys.jpg

Stackars Nicole Falciani har opererat knäet och vi hoppas att hon är på bättringsvägen och inte har allt för ont! 

 

OVEmandagskollenpaulas.jpg

Vår favoritmammabloggerska Paula har nu gått in i vecka 33 och skriver om sina tankar inför förlossningen. Vi ser så mycket fram emot att träffa lilla L som hon och Hugo kallar bebisen. 

 OVEmadnagskolenespress.jpg

Michaela Forni bjöd in till lyxfrukost tillsammans med Nespresso. Det bjöds på supergott kaffe, croissanter, italienska sötsaker, nutella och turkisk yogurth. Alla ser mycket mätta och belåtna ut!

OVEmandagskollflattered.jpg

Blondinbella har ju som vanligt tusentals saker i luften samtidigt, en av de bollarna är företaget Flattered som gör ballerinaskor som man bär inomhus. Här ovanför ser vi hur höstens kollektion ser ut, kanske perfekt att önska sig i julklapp?

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.devote.se