Måndagskollen

Måndagskollen

OVEnarochfjarranberlin.jpg

Janni Deler, Lisa Olsson, Angelica Blick och Elsa Ekman har nyss varit Berlin och spelat in När & fjärran tillsammans med Tv4, det ska bli väldigt intressant att se vad tjejerna väljer att göra i Berlin. Det verkar som att det finns massor att göra, fina ställen att besöka och fina restauranger att äta gott på utifrån vad vi sett i deras bloggar. 


OVEnarochfjarransimsimons.jpg

Det är inte bara bloggligan ovanför som spelar in När & Fjärran just nu utan Simon Kachoa (tv) från Biggest Loser är i Aruba. Paret Simon Sköld och Camilla Läckberg gör samma sak men upptäcker Rio, blir man inte bara så resesugen av detta?


OVEkenzamekp.jpg

Bloggvärldens drottning Kenza delar med sig av sina sminktips och visar sina läsare steg för steg hur hon sminkar sig till fest. Perfekt om man saknar inspiration eller bara vill se hur den här snyggingen bär sig åt. 


OVEdasgamicah.jpg

Dasha och Maxinne driver tillsammans Helium Studios och nu har de fotat nya bilder till hemsidan och längtar efter att ta sig ann nya utmaningar. Riktigt inspirerande att läsa om deras egna företag, kanske något som någon av er också drömmer om? 

OVEjojhanana39.jpg

Bloggerskan Joanna Johansson är nu i vecka 39 och vi väntar spänt efter att få se en liten bebis komma snart!

 

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.devote.se