Måndagskollen

Måndagskollen

 

 Varje måndag visar vi det senaste som hänt i bloggvärlden här i Måndagskollen! En har äntligen fått nycklarna till sitt egna hus, en annan har medverkat i SVT's Debatt och en annan varit hemma hos familjen Parnevik.

OVEmdkslnjury.jpgSocial Media Party-förberedelserna är i full gång. Ni har väl inte missat Sveriges största bloggevent som äger rum 5e December med några av Sveriges största profiler inom sociala medier? Här ser vi Michaela Forni, Joanna Fingal, Daniel Paris och Anitha Schulman som är juryn som tagit fram sociala medie-världens topp fyra inom varje kategori som ni kan rösta på. Läs mer om det på: www.socialmediaparty.se

 

OVEmdknthsbo.jpg
Mall Of Scandinavia hade invigning förra veckan och det var hela 20 000 på plats. Två av dem var Lisa Tellbe och Josefin Dahlberg som minglade med bloggläsare och andra shoppingsugna. 

 

OVEmdsknlblond.jpgBlondinbella och maken Odd har äntligen fått nycklarna till den villan de köpte för några månader sedan. I hennes blogg får vi följa kring färgval i rummen samt andra inredningstankar för resten av huset. Det verkar som att de planerar att ändra mycket, vi ser fram emot att se resultatet!

 

OVEmdkslnpetrapodd.jpgPetra Tungården och hennes vän Linn har bestämt sig för att börja podda. Namnet på podcasten är "I nöd och lust" och kommer snart att finnas i era hörlurar. Spännande!

 

OVEmdsklnnickya.jpgNicky och pojkvännen Eric Saade har varit på resande fot en evighet känns det som nu. För några dagar sedan landade de dock i Stockholm igen och verkar ha hunnit med en hel de. Här ser vi till exempel Nicole vid familjen Parneviks egna strand. 

 

OVEmdkenhanna.jpgHanna Friberg har medverkat i SVT's program Debatt och pratade om sociala medier. Efter instagramkändisen Essena Oneils uttalande om att sociala medier är fejk (se video HÄR) så har det pratats mycket om hur sociala medier påverkar framförallt unga. 

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.se