Måndagskollen

Måndagskollen

 

Varje måndag visar vi det senaste som hänt i bloggvärlden här i Måndagskollen! Vem håller på att släppa en klädkollektion och vem är på ytterligare en resa?

OVEpetramndlsknss.jpg

Petra Tungården berättade för ett tag sedan att hon tillsammans med Fitnessguru kommer att släppa en klädkollektion. Här ovanför ser vi några prover, Petra berättar i bloggen att några justeringar kommer ske men att det är ungefär såhär träningskläderna kommer se ut. Snyggt!

 

OVEyayamndsklns.jpg

Johanna "Yaya" Ljungqvist har gjort en paketkalender till sina barn och här får vi se första öppningen. 

 

OVEbbmndsknlans.jpg

Blondinbella visar upp renoveringen som just nu pågår i huset de köpt, här ser vi påbörjan av det nya köket och hur det kommer se ut när hon står och steker vid spisen med dottern Sally på armen.

 

OVEjannidlersmndsklm.jpg

Janni Delér är som vanlig på resande fot, just nu i San Fransisco där hon fick se på Amerikans fotboll för första gången på Levi's arena. Coolt!

 

OVEcambodjiamndskln.jpg

Sarah Tjulander och Lisa Tellbe är i Kambodja och spelar in en serie som heter Sweatshop som tidigare gått i Norge. 

 

OVEnickymndklnss.jpg

Nicole Falcani och Eric Saade är åter igen på en resa tillsammans, den här gången i Rom. 

 

OVEcafeparismandagskollen.jpg

Daniel Paris har numera ett eget matlagningsprogram på Svt Play, Café De Paris. Om du vill lära dig laga god, hemgjord pizza tillsammans med Michaela Forni och höra Sandra Beijers bästa tips om att komma över någon så rekommenderas DETTA avsnitt!

 

 

 

AV: ANDREA HEDENSTEDT
andreahedenstedt.se