Måndagskollen

Måndagskollen

Varje måndag sammanställer vi på Måndagskollen veckans största händelser. 
Nu är vi halvvägs in i januari och det har varit en händelserik vecka, scrolla nedåt för att läsa lite om vad som hänt i blogg-och kändisvärlden!

ELLE-galan har ägt rum i veckan som gått och på plats var självklart några av sveriges störta bloggerskor. Janni Delér och Angelica Blick var som vanligt sjukt snygga på röda mattan!  

I veckan lanserades Sveriges häftigaste reseblogg - World Citizen. Bloggen som skrivs av Lovisa De Geer, är full med inspirerande tips om världens bästa hotell, resturanger och upplevelser. 

Blondinbellas man, Odd Spångberg, bjöd i veckan på köttbullar i premiären av Sveriges Mästerkock. Tyvärr gick det inte hem den här gången och i sin blogg skriver han om en del missar som tyvärr drog ner resultatet. Bättre lycka nästa gång Odd! 

Petra Tungården är i full gång med renoveringen av sin och fästmannens nya lägenhet. Ovan är en inspirationsbild från hennes blogg och vi längtar tills vi får se reultatet! 

I veckan fyllde bloggerskan Bianca Ingrosso år - Stort grattis säger vi till henne och storebror Oliver som fyller år på samma dag! 

I helgen som gick flög ett riktigt bloggäng till Costa Rica. Toppbloggerskorna Angelica Blick, Forni, Margaux Dietz och Josefin Dahlberg har åkt till härliga yogiakademin i Santa Teresa. Självklart visar vi mer från resan nästa vecka!

 

 

 

 

 

AV: GABRIELLA LJUNGSTEDT