Morsdagpresenter

Morsdagpresenter

På söndag är det äntligen Morsdag. Då ska våra mammor skämmas bort riktigt ordentligt och det mer än vad vi självklart redan gör (!) Hur ska vi kunna visa vår kärlek på bästa sätt? Måste vi ge bort en gigantisk present? Lugna puckar och sluta stressa upp er - det räcker med en mindre gest, liten gåva eller kärleksfull tanke. Här är några alternativ som mamsen kommer att gilla!

OVEkaftan.jpg

Kaftanen bara måste införskaffas den här sommaren så gör mamma en tjänst och ge henne en i present! Plagget är perfekt att dra på sig över bikinin på stranden eller att använda som en vacker klänning. Den här aprikosfärgade drömmen hittar ni HÄR

OVEvoluspa.jpg

Vem uppskattar inte när rummen doftar ljuvligt? Vem gillar inte fina inredningsdetaljer? Ett ljus från Voluspa inkluderar både och så här snackar vi helt klart att slå två flugor i en smäll.

OVEscrapbook.jpg

Alla uppskattar gåvor som vi engagerat oss i och särskilt våra mammor. Gör en Scrapbook - en bok som ni fyller med bilder av er båda och text som väcker minnen. En present som garanterat berör.

OVEnamnhalsband.jpg

Ett personligt smycke att bära med sig överallt är aldrig en dum idé. Pimpa det med några väl valda ord, ditt, syrrans eller brorsans egna namn - känn dig inte ego för mamma skulle älska att bära på ditt namn. HÄR kan du göra ett nu på en gång!

OVEflattered.jpg

En mamma med Flattered skulle funka susen. Antingen satsar du på de klassiska att bära innomhus eller så kör du på de nya som bilden ovan visar - de är i skin och ska användas ute! Klicka hem ett par HÄR

OVE9dc519d47f80ec8a9e8ffe54bf0f35ad.jpg

Det behöver inte vara krångligt, dyrt eller särskilt krävande! Ställ klockan före mammas och duka upp en redig frukost att bjussa henne på. När hon tassar ut i köket så kommer hon gatanterat att tappa hakan - "gapa stort" passar ju perfekt!

OVEnamnlst-1.jpg

Härliga produkter som både luktar gott och som är fina att ha i badrumsskåpet uppskattar varje kvinna. Det här kitet från Rituals känns som en riktig fullträff och det inspirerar dessutom till en mamma- & dotterspadag! Psst.. ni hittar det bl.a på Åhléns. 

OVEumgs.jpg

Det som kanske skulle värma i mamsens hjärta allra mest är om vi ger bort en dag utav oss själva. Sätt av en heldag då du ger henne full uppmärksamhet och då ni två verkligen umgås. En solig dag på Skansen där barndomsminnen väcks till liv - ärligt talat hur mysigt låter inte det?