Ny podcast! #Amelie&Andou

Ny podcast! #Amelie&Andou

I september släpper Devote en ny podd. Varje fredag kommer vi att få höra Amelie och Andrea prata om allt möjligt som händer i deras vardag, tonårsproblem och skolan. Vi ville veta ännu mer om podden, här får ni svaren! 

Vad fick er att börja podda? 

– Det var absolut våra bloggläsare. Det efterfrågades i kommentarsfälten i våra bloggar och på den vägen var det. Vi bestämde oss för att ta tag i det på en gång! 

Hur gör ni för att hitta ämnen att prata om? 
– Allt som händer i våra liv inspirerar oss. Speciellt samtalsämnen i skolan, och diskussioner mellan våra vänner. Förutom det är det vår vardag och aktuella händelser.

Varför har just ni två startat podden tillsammans?
– Det var en självklarhet att just vi skulle börja podda tillsammans. Vi har känt varandra sedan vi föddes och är fortfarande nära vänner. 

OVEandou_amelie_.jpg

Finns det något ni aldrig skulle prata om?
– Oj vad svårt men vi skulle nog aldrig prata om könsorgan eller haha. Förutom det, sådant som kanske inte är spännande för våra lyssnare. Vi tror inte att dem vill lyssna på oss om vi skulle prata om SVTs senaste nyheter, hehe. 

Vad kan vi förvänta oss av höstens avsnitt?
– Skratt, igenkänning, och att vi kommer ta ut svängarna mer än tidigare. Vi ska bjuda mycket på oss själva och inte vara lika censurerade! 

När släpps första avsnittet av nya säsongen? 
– Den 11e september! Vi är så taggade.  


Pssst... Ni kan lyssna på de gamla avsnitten i appen Acast



 

AV: MARGAUX DIETZ
margaux.devote.se