Missa inte årets event: Social Media Party!

Missa inte årets event: Social Media Party!

 

Missa inte årets event: Social Media Party!

Året lider mot sitt slut – men det bästa är kvar. För första gången någonsin samlar vi några av landets största influencers på en och samma plats, och låter er läsare ta chansen att träffa dem. Social Media Party den 5 december i Stockholm är en heldag för dig som lever ditt liv genom sociala medier – eller för dig som är nyfiken på att lära dig mer.

 

KÖP DIN BILJETT HÄR! 

Den 5 december klockan 11 slår vi upp dörrarna till Saltsjöqvarn Elite Hotel i Stockholm, för årets event inom blogg och sociala medier – och du är inbjuden! På schemat står bland annat:

• Karriärtips med Blondinbella och Pingis Hadenius – hur har de gjort för att lyckas? Hur skaffar man rätt kontakter? Vad har de för tips till er? Ställ dina egna frågor till kvinnorna bakom Economistapodden och få svar på plats!

• Livepoddar med profiler som Andrea Hedenstedt & Mathilda Lundqvist, Ellinor ”Pdotter” Löfgren & Hanna ”Hannalicious” Friberg , Anitha Schulman & Ann Söderlund, Opodden och Ångestpodden

• Audition för drömjobbet som Devotes nya redaktör. Kom och ansök till Sveriges roligaste jobb! Ta med ditt cv, förbered en tre minuter lång presentation och kör järnet framför vår jury, som består av beslutsfattare från Devotes ägare Modern Women Media. Ditt nya liv kan börja här!

• Näthatsprat med Daniel Paris – varför är det så svårt att vara schyssta mot varandra på nätet? Vilket är bästa sättet att hantera en taskig kommentar? Och när har hatet gått för långt?

• Chansen att vinna 50 000 kronor i marknadsföring till ditt UF-företag. Har ni en strålande idé, men svårt att nå ut med den? Pitcha den för vår jury, som består av drakar från mediebranschen. Vinnaren lämnar Social Media Party med en marknadsföringsplan värd 50 000 kronor!

• Guide till hur man får den snyggaste bloggen. Nouws profiler ger tipsen som gör dig till en mer framgångsrik bloggare. Hur ska man tänka när man tar bilder till bloggen? Hur väljer man layout och typsnitt?

• Bloggskola med Josefin Dahlberg. Vad ska man egentligen blogga om? Vad lägger hon upp i bloggen och vad visar hon istället på Instagram? Och hur gör man för att få fler läsare och följare?

• Boksignering med bloggentreprenören Michaela Forni.

• Instagramtävling med Modette.

OVEsmp710.jpg 

Och förstås mycket, mycket mer!

Socialmediaparty.se kan du läsa hela schemat, som uppdateras ända fram till den stora dagen.

Och biljetterna köper du HÄR – haffa en redan nu!