7 mysiga julfilmer att se på Netflix

7 mysiga julfilmer att se på Netflix

Vi närmar oss jul och finns det något bättre sätt att ladda upp inför julen på än att mysa upp i soffan med lite glögg, pepparkakor och en riktigt mysig julfilm? Här kommer redaktionens bästa tips på filmer att se på Netflix som ger dig den rätta julkänslan! 

 

A Christmas Prince + A Christmas Prince: The Royal Wedding

A Christmas Prince och uppföljaren A Christmas Prince: The Royal Wedding är typiska kungliga, romantiska komedier som innehåller allt man vill ha av en julfilm: julkänsla och kärlek. 

The Holiday Calender

En fotograf ärver en gammal adventskalender som vid första anblick ser ut som vilken kalender som helst, men det visar sig att den verkar kunna förutspå framtiden. Kan kalendern hjälpa henne att finna den stora kärleken?

 The Princess Switch

Detta är en klassisk romantisk komedi där huvudrollen Stacy, som spelas av Vanessa Hudgens, förväxlas för att vara grevinna av Montenaro när hon i själva verket är en helt vanlig tjej. Med lite julmagi byter Stacy och den verkliga grevinnan plats med varandra. Men vad händer när de blir kära i killar som inte känner till deras riktiga identitet?

Once upon a holiday

Här kommer ännu en prinsessfilm! I juletid smiter en prinsessa ifrån sina viktiga uppdrag för att dejta en helt vanlig kille i New York. Men vad händer när hon måste återgå till sina uppdrag?

Angel of Christmas

Angel jobbar som journalist och skriver om en gammal släktklenod som sägs ha en magisk historia. I samband med det träffar hon en mycket intressant man. Är det en slump eller har släktklenoden något med mötet att göra?

A Dogwalker’s Christmas Tale

Luce är en bortskämd tjej som pluggar på universitetet och tjänar pengar genom att rasta hundar. När hon får veta att hennes chef bestämmer sig för att riva hundparken och istället bygga ett spa på platsen ställs hon inför ett svårt val.

Christmas With a View

En restaurangchef har misslyckats i en affärssatsning, vilket hon försöker återhämta sig från. Det går ganska enkelt när en ny kock börjar på restaurangen, men det visar sig att han har många hemligheter…


Bildkälla: Netflix