8 sneakers från NIKE som passar till allt

8 sneakers från NIKE som passar till allt

NIKE är och förblir en solklar favorit bland märkena på skohyllan. Vare sig det gäller träning, vardag eller fest är ett par sköna pjucks från NIKE ett säkert kort. Devote tog en runda på webben och hittade 8 modeller som håller måttet både när det kommer till stil och komfort.

Hur snygga är till exempel inte nya Air Zoom Pegasus 35 i hallonröd? Tänk dig dessa godbitarna till ett par brunbrända ben i sommar!

 

Alla skor i denna artikel är utvalda av Devotes redaktion och länkas till återförsäljarna, och vissa av produkterna länkas via tjänsten Adviral. 

 

Nike Air Zoom Pegasus 35 Women's Running Shoe

Pegasus har omformats med snabbt designspråk och en snabb, jämn övergång. 1195 kronor och finns att köpa här!

 

 

 

 

Nike - Air Max Kantara 

Den ikoniska löparskon Nike Air Zoom Pegasus 34 FlyEase för damer kommer här med en uppdaterad, specialdesignad överdel. 599 kronor och finns att köpa här!

 


 

Nike - Viale 

Nike Viale Shoe har en ultralätt känsla som ger en ny annorlunda modern syn på filosofin kring snabbhet. Framfoten är helt i mesh. 649 kronor och finns att köpa här!

 

 

 

Nike - Air Zoom Terra Kiger 4

Navigera enkelt genom terrängen med Terra Kiger 4. Inspirerad av road racing! 1295 kronor och finns att köpa här!

 

 

 

Nike - Air Zoom Cage 3 Hardcourt 

Zoom Cage 3 är designad för den starka och snabba personen. Den slitstarka innerskon ger utmärkt dämpning och är dessutom lättare än någonsin. 779 kronor och finns att köpa här!

 

 

 

Nike - Air Zoom Ultra 

Tennissko från Nike som är byggd med en sak i åtanke; Fart! Designad för att minimera vikt. 949 kronor och finns att köpa här!

 

 

Nike - Free Run 2018 Sun 

Nike Free RN 2018 Women's Running Shoe har uppdaterats för att leverera en ännu mer adaptiv passform än tidigare. 659 kronor och finns att köpa här!

 

Nike - Zoom Strike 

 Spring snabbare än dina kompisar eller medtävlande i dessa lättviktare från Nike. 499 kronor och finns att köpa här!

Klicka här för att se fler modeller!

 

Bildkälla puffbild:  pinterest & pinterest