Bloggarnas nyårsplaner #2

Bloggarnas nyårsplaner #2


Ett nytt år närmar sig - snart är det dags att säga hej då till 2013 och välkomna 2014 med fyrverkerier, glädje och fest. För många är övergången till det nya kalenderåret ett ypperligt tillfälle att göra sig extra fin och samlas med vänner eller familj för att äta en god middag och ha en trevlig kväll.

För att inspirera dig som kanske inte har (och som har) en aning om hur du ska fira, hur du ska klä dig eller vad du ska käka, så kontaktade Caroline Nyström ett gäng bloggare för att ta reda på hur de tänker fira det nya året. Hon frågade även vad de ska ha på sig, om de har några planer inför 2014 och - så klart - om de har några nyårslöften.

Läs deras svar här nedanför!

OVEclara_henry_nyr2.jpg
claraslife.com

Hur ska du fira nyår i år?
 - Jag ska fira med min pojkvän Simon nere i hans hemtrakter i Skåne. Vår förhoppning är att en av Simons vänner, som vi var hos förra året, ska anordna en middag i år igen eftersom förra året var så lyckat. Då åt vi middag på långbord, lekte julklappslek, dansade till Abba och jag kände mig oerhört välkommen trots att jag då precis blivit ihop med Simon och aldrig träffat en enda av hans vänner förut.

Vilket är ditt starkaste nyårsminne?
 - Om jag tänker nyår så tänker jag på ett ögonblick som är hur gammalt som helst. Jag vet inte hur gammal jag själv kan ha varit, åtta eller nio kanske, och jag och min lillasyster stod utanför vårt hus och såg på när vår galne granne brände fyrverkerier för säkert fem tusen spänn. Det smällde så jag trodde öronen skulle börja blöda och jag var livrädd för att vår lättskrämde katt skulle skita på sig och dö av rädsla.

Vad vill du helst äta på nyårsafton?
 - Vad som helst som är gott och vegetariskt! Nu ber jag om ursäkt för ett väldigt o-utförligt svar, men jag äter allt. Utom kött, alltså. Jag hade kunnat äta vitkål på nyår, så länge jag firar med människor som jag tycker om och har roligt med. Med vänlig hälsning, klyschornas gudinna.

Och dricka?
 - Vitt vin är alltid gott. Och varannan vatten, icke att förglömma, för en lika ljuvlig nyårsdag.

Har du något nyårslöfte?
 - Jag har alltid haft supermånga nyårslöften som jag skriver ner och sedan kryssar av när ett år har gått och jag ska skriva nya. Aldrig töntiga saker som att sluta äta godis, men däremot saker jag vill uppnå. I år var två av mina nyårsmål att få 100'000 prenumeranter på Youtube och att ha en egen webbserie - check! Nästa år har jag inte riktigt funderat på än, men jag vet att ett av målen kommer bli att fortsätta vara aktiv på Youtube och försöka gå över 200'000 prenumeranter.

Vad ska du ha på dig?
 
 - Inför nyår 2011 köpte jag en assnygg klänning på Gina Tricot för 400 kr. Den var kort, ärmlös, djup i ryggen och svart upp över bysten, med ett spetsmönster som fortsatte upp mot halsen och med långa ärmar av spets. Den är SKITSNYGG och jag känner mig supah sexay i den, och den har jag använt totalt två gånger - nyår 2011 och 2012. Kommer utan tvekan använda den i år igen. Skor vet jag inte, men eftersom högklackat är obekvämt som satan tror jag det blir mina vinröda Dr. Martens.

Med vilka tre ord skulle du beskriva en lyckad nyårsafton?
 - Allsång, dans, glädje!

Har du några speciella planer för år 2014?
 
 - Ja! Min vår är helt fullproppad med roliga saker (som jag tyvärr inte får avslöja än :() som har med tv-produktion att göra. Min plan är att fortsätta på det spåret, fortsätta blogga, fortsätta göra vloggar på Youtube och fortsätta ha roligt. Dessutom planerar jag att fylla 20. Det kommer bli fett.

OVEsandra_beijer_nyr2.jpg
rodeo.net/niotillfem

Hur ska du fira nyår i år?
 - Jag och ett knippe vänner har köpt biljetter till Nyårs-Natten, tryckarklubben på Färgfabriken. Vi ska sjunga allsång till Whitney Houston-dängor hela natten.

Vilket är ditt starkaste nyårsminne?
 - Mitt bästa nyårsminne är absolut förra året, när vi var på svartklubb i en kyrka i Bushwick. De hade hängt en discokula i taket och folk dansade över bänkarna och det var bara timtals lång magi.

Vad vill du helst äta på nyårsafton?
 - Mat är inte så viktigt på nyår tycker jag. Skulle gärna beställa hem pizza med massa vänner och dricka champagne till det.

Har du något nyårslöfte?
 - Japp, att skriva klart bokmanus nummer två. Målet är maj, hoppas jag klarar det.

Vad ska du ha på dig?
 - Jag ska ha en svinkort plastig silverkjol, svart magtröja och buffalos. Det kommer bli great!

Med vilka tre ord skulle du beskriva en lyckad nyårsafton?
 - Hångel, dans och eufori.

Har du några speciella planer för år 2014?
 - Köpa en lägenhet, fortsätta vara nyförälskad och skriva så fingrarna går av.

OVEdaniel_paris_nyr.jpg
danielparis.se, foto: Nikki Svärdsén

Hur ska du fira nyår i år?
 - Jag kommer göra som jag gjort de senaste åren. Vi brukar äta en nyårslunch hos mina föräldrar med hummer, ostar och massa annat gott. Och så skålar vi i champagne eftersom att alla i familjen ofta är ute och gör annat på tolvslaget. På det sättet får vi ändå fira tillsammans. Senare på kvällen ska jag samlas med mina närmaste vänner och äta en god nyårssupé och skåla in det nya året. Det brukar alltid bli sjukt trevligt!

Vilket är ditt starkaste nyårsminne?
 - Alla år har varit starka på sitt sätt, men när jag var 18 år firade jag mitt första tolvslag utan familjen och var med mina vänner istället. Vi hade verkligen klätt upp oss till tänderna och var hos en vän som var ensam hemma och lagade mat och hade jättekul. Jag kommer ihåg att jag höll ett tal som jag hade förberett i smyg och jag var så himla pirrig för vad alla skulle tycka. Vi är bästa vänner än idag!

Vad vill du helst äta på nyårsafton?
 - Jag älskar skaldjur, så det är ett måste. Kött är något jag unnar mig ibland - och nyår är ett av de tillfällena. Oxfilén känns given!

Och dricka?
 - Champagne och läsk. Jag älskar läsk till mat när det är fest! Annars dricker jag alltid bara vatten.

Har du något nyårslöfte?
 - Jag la ner det där med nyårslöften för ett par år sedan eftersom att jag alltid fick lite ångest när jag inte lyckades hålla dem, så nej det har jag inte!

Vad ska du ha på dig?
 - Jag är alltid lite försiktig när det gäller att klä upp mig, men på nyår kommer jag nog köra all in med kostym och hela rubbet. 2014 baby!Med vilka tre ord skulle du beskriva en lyckad nyårsafton?
 - Värme, kärlek och mat.

Har du några speciella planer för år 2014?
 - Jag har massa roliga planer! En del är tyvärr hemliga, men jag kan avslöja att jag håller på att förbereda för en flytt. Det ska bli så spännande och jag ser verkligen fram emot det nya året!

OVEkristin_zetterlund_nyr2.jpg
nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund

Hur ska du fira nyår i år?
 - En middag tillsammans med nära och kära! Har inte bestämt än om vi ska catera mat eller laga. Jag är självklart Team Catering, men har sagt att vinner Laga så får ni skylla er själva för den rätten jag blir ansvarig för....

Vilket är ditt starkaste nyårsminne?
 - Ett år vann jag någon sjukt random tävling och fick en Hummer-limmo hela kvällen, så jag åkte runt med polare och plockade upp fler vänner längs vägen och sen............ så minns vi inte mycket mer än så. Men det var annorlunda och kul!!

Vad vill du helst äta på nyårsafton?
 - Egentligen spelar det inte så jättestor roll, bara allt är asgott. Men jag som försöker undvika skaldjur oftast kan ändå känna att om det är någon gång en kan unna sig så är det på nyår... Gärna ostron och hummer då tack!

Och dricka?
 - Bubbel och vodka! Ihop, var för sig, hur som helst...

Har du något nyårslöfte?
 - Nää, sånt där håller jag aldrig ändå. Men försöker alltid tänka att jag ska utvecklas under det kommande året, på alla sätt och vis. Uppåt och framåt!

Vad ska du ha på dig?
 - Två ord, en tro: loose fit

Med vilka tre ord skulle du beskriva en lyckad nyårsafton?
 - Mätt i magen. Har du några speciella planer för år 2014?
 - Jag tänker flytta större med min kille, träna mer, utvecklas på jobbet, göra mer tid för vänner och bli mer perfekt helt enkelt!?

 

Hur ska du fira nyårsafton? Dela gärna med dig av dina planer i kommentarsfältet!
Och läs fyra andra bloggares nyårsplaner HÄR.