Ellos höstkollektion med vintageklassiker från Bukowskis Fashion

Ellos höstkollektion med vintageklassiker från Bukowskis Fashion

Ellos lanserar ny höstkollektion där man även valt ut och stylat kollektionen med tidlösa vintageklassiker från några av världens mest exklusiva varumärken från Bukowskis Fashion.

Ellos vill slå ett slag för hållbarhet och ser höstens kampanj som ett led i att erbjuda produkter med lång livslängd och som kompletterar Ellos egna kunderbjudande. Några av produkterna som kommer att finnas tillgängliga på ellos.se är bland annat Chanels stilrena örhängen, Hermés klassiska scarf, Moschinobältet och Louis Vuitton- väskan.

– Vi har tillsammans med Bukowskis Fashion valt ut 26 vintageklassiker som håller över tid. Detta är ett led i vår hållbarhetsstrategi och våra tankar runt återbruk. Det följer också den linje vi haft det senaste året med bland annat unika vintagemattor från Marocko och fina svenska dekorationsföremål, säger Carina Ladow, inköp- och designansvarig på Ellos.

Produkterna kommer att ingå i en av höstens kampanjer där de kombineras med Ellos egen höstkollektion. Tidlösa modeklassiker har alltid varit en stor inspirationskälla för Ellos designers, vilket gör att Bukowskis Fashion känns som ett självklart val.

– Bukowskis Fashion är glada över att ett så stort och uppskattat varumärke som Ellos väljer att lyfta fram ikoniska vintageväskor och tidlösa accessoarer från Bukowskis unika urval tillsammans med sin nya modekollektion för hösten. Att satsa på hållbarhet och uppmuntra till en personlig stil ligger helt rätt i tiden och något vi tror att många kommer uppskatta, säger Marcus Nilsson, specialist fashion, Bukowskis.