Elsa Hosk släpper ny kollektion för Bik Bok – och den är drömmigt snygg!

Elsa Hosk släpper ny kollektion för Bik Bok – och den är drömmigt snygg!

Elsa Hosk släpper en ny kollektion för Bik Bok, som en uppföljare på förra årets succé. Årets kollektion har inspiration från 90-talets supermodeller och Italienska Vogue editorials frontade av Kate, Linda, Naomi, Claudia och Christy.

Kollektionen är den ultimata sommargarderoben med roliga statement plagg som passar både till vardags och fest. Kollektionen kan stylas på många olika sätt, och bäras varje plagg för sig, eller ihop i ett set. Totalt består kollektionen av fyra set; ett ljust denim med statement knappar, ett i rosa denim, ett rött blomstrat i form av topp och byxa och till sist ett vitt romantiskt sett med topp och kjol med volang.

Det har varit jätteroligt att designa den här kollektionen och att få skapa alla mina 90-tals drömplagg. Sommarens kollektion är mer flirty än den första jag gjorde, men har fortfarande samma lekfullhet och coola anda!, säger Elsa Hosk.

Elsa är född och uppväxt i Sverige och numera bosatt i New York. Elsa och Bik Bok jobbade tillsammans för första gången redan 2005 då Elsa var modell i en av Bik Boks kampanjer. Den skandinaviska bakgrunden i kombination med hennes glamourösa amerikanska livsstil är en perfekt kombination för att designa kläder åt the scandianvian it-girl.

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare en kollektion tillsammans med Elsa. Vi älskar hennes stil och det gör även våra kunder. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda även en sommarkollektion, säger Emma Hedman, Marketing Manager Bik Bok.

Kolla in kollektionen här! 

 

Kollektionen lanseras i utvalda butiker och online 31 maj 2018. Priser varierar från 99 kr – 699 kr.