Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

Gigi Hadid gör sin fjärde kollektion tillsammans med Tommy Hilfiger. Vårens kollektion är inspirerad av supermodellens fartfyllda liv och den amerikanske designerns kärlek till motorsport.

Vårkollektionen TommyxGigi är ytterligare ett design-samarbete mellan Tommy Hilfiger och supermodellen Gigi Hadid. Temat för den sportiga kollektionen är fart och inspirationskällan är en kombination av den amerikanske designerns kärlek till motorsport och Gigis fartfyllda livsstil. Den starka, självsäkra och moderna "Tommy Girl" var också något som inspirerade de genom hela designprocessen.

"Tommy har varit en fantastisk design-mentor och vi har haft mycket roligt att skapa alla våra kapslar. Jag har lärt mig så mycket om vikten av att utföra en design korrekt för vad jag vill ha från varje blick och att hitta inspiration i allt omkring mig." Säger Gigi Hadid.

I lookbooken kan vi se oversizade ytterplagg, skräddarsydda jeans och klänningar i läder och silke. Plaggen är fartfyllda med den sportiga touchen, racing-ränder, grafiska märken och broderade fartlogotyper. Färgerna går i rött, vitt och blått.

”En av mina personliga favoriter är The windbreaker jacket! Jag är mycket nöjd över formen och att den kan bäras som ett fashion-plagg med funktionalitet.” Fortsätter Gigi.

Kollektionen TommyxGigi kommer att finnas i butik 25 Februari. Spana in några av bilderna från lookbooken redan nu!

 

Text: Louisa Strid