Här är de första bilderna från inspelningen av Skam säsong 4

Här är de första bilderna från inspelningen av Skam säsong 4

Äntligen finns det bevis för att den fjärde säsongen av den norska succéserien Skam har börjat spelats in. Kanske ger klippet en ledtråd om vem som blir nästa huvudperson?

Det är den norska tidningen Dagbladet som har publicerat en filmsnutt där man ser Eva (Lisa Teige) Noora, (Josefine Frida Pettersen), Chris (Ina Svenningdal), Sana (Iman Meskini) och Vilde (Ulrikke Falch) stå och prata med varandra på en tunnelbaneperrong i Oslo. Efter en stund kommer ett gäng med killar och lämnar över ballonger – som tas emot av Vilde.

      

Sedan den förra säsongen tog slut, i december förra året, har det spekulerats om vem som kommer stå i fokus i nästa säsong av serien. För någon månad sedan lade Ulrikke Falch (som spelar Vilde) upp en bild på Instagram där hon hintade om att hon skulle vara nästa huvudperson. Fansen blev som galna, men det tog inte lång stund för än Ulrikke dementerade ryktet.

Det är fortfarande oklart när Skam börjar rulla igen.

– Vi kommer inte berätta när det startar, men vi hoppas och tror att fansen ser fram emot det, säger Andreas Blaauw-Hval, pressansvarig på NRK, till Dagbladet.

I de tidigare säsongerna har Eva, Noora och Isak stått i fokus. Vem hoppas du den kommande säsongen ska kretsa kring?

Text: Britta Persson