Kolla in Bubblerooms exklusiva kollektion tillsammans med Devotes Lovisa Barkman!

Kolla in Bubblerooms exklusiva kollektion tillsammans med Devotes Lovisa Barkman!

Vi är så peppade inför imorgon (torsdagen den 5 april) då den superfina kollektionen mellan Bubbleroom och Lovisa Barkman släpps! Nu kan ni se kampanjvideon för kollektionen. Hur fina är inte plaggen?! 

Inspirationen till Lovisas kollektion har hämtats direkt från några av hennes favoritresemål Paris, Marbella och Cannes för att skapa en känsla av lyx, femininitet och elegans. Kollektionen består av 25 olika plagg där lyxiga långklänningar mixas med lekfulla playsuits och sofistikerade sets för en citychic känsla. Färgerna går från dova pasteller till nude och champagne. Varje del av kollektionen är väl genomtänkt för att passa jetset-tjejen som älskar att resa och drömma sig bort.

”Vi jobbar i dagsläget med flera influencers och profiler, och är extra stolta över att i vår lansera vårt designcollab tillsammans med Lovisa. Lovisa har tagit fram kollektionen i ett tight samarbete med vårt inköpsteam och resultatet är en lyxig detaljrik kollektion som representerar vår kund och varumärke på bästa sätt.” säger Tina Malmqvist, Marketing Manager Bubbleroom.

 ”Jag är så glad av att ha fått skapa min egen kollektion tillsammans med Bubbleroom och får dela med mig av det jag tycker är fint. Alla kläderna känns verkligen mig rakt igenom. Jag är så nöjd med kollektionen och längtar tills att se andra bära min design!” beskriver Lovisa Barkman.

 Kollektionen Lovisa Barkman x Bubbleroom finns tillgängligt online på Bubbleroom.com den 5e april 2018. Priserna på plaggen kommer att ligga mellan 299 och 999 kronor.