Magnum x Alexander Wang x Bella Hadid

Magnum x Alexander Wang x Bella Hadid

Det är dags att slå upp portarna för Magnum Pleasure Store som i år är tillbaka på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Nu får alla chansen att skapa sin egen Magnum, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Varje vår ser många fram emot att designa sin alldeles egna Magnum, något som varit tydligt på de timslånga köerna som under åren ringlat av Stockholmare och turister. Tillsammans med en personlig Pleasure Maker skapar besökaren sin unika Magnum. Man väljer bland Magnums tre klassiska chokladöverdrag och en mängd trendiga toppings – allt i från chilifudge till bär till ätbart guld. Den stora nyheten för i år är att besökaren kan välja en len chokladglass i tillägg till den klassiska vaniljglassen. 

Magnum x Alexander Wang & Bella Hadid

Magnum har just nu ett samarbete med den världskända designern Alexander Wang. Alexander Wang har tillsammans med supermodellen Bella Hadid tagit del av Magnums kampanj Take Pleasure Seriously som handlar om att njuta och unna sig i vardagen. Under filmfestivalen i Cannes förra veckan så avslöjade Magnum att Alexander Wang har designat en exklusiv frysväska för Magnum som går att köpa genom hans egna hemsida. Under första delen av öppetperioden kommer det finnas Limited Edition-toppings i designers signaturfärger.

Det ska bli väldigt roligt att slå upp portarna för Magnum Pleasure Store. Jag ser fram emot att få se besökarnas kreationer i år igen, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum. I och med samarbetet med Alexander Wang så kommer vi ha toppings som andas designern och hans personliga stil. Mycket svart och guld utlovas! Därefter kommer vi ha Summer Pleasure toppings - sommar, färg och lyx.   

Nytt för i år är att det kommer finnas en fotoaktivitet på plats under hela öppetperioden där besökarna kommer ha möjlighet att föreviga upplevelsen. Man kommer få både digitala bilder och GIFs, samt en utskriven kopia att ta med hem.

Kolla in bilderna från lanseringen i Cannes nedan!