& Other Stories hyllar vänskap i årets Valentine-kampanj

& Other Stories hyllar vänskap i årets Valentine-kampanj

 

& Other Stories släpper idag sin pyjamas-inspirerade Alla Hjärtans Dag-kollektion `Rêve Éveillé´. Med hjälp av en kärleksfull fotostory dedikerar varumärke årets Valentines-kampanj till vänskap. Artisten och streetstyle-favoriten Patricia Manfield visar tillsammans med sin bästa vän och manager Renata Di Pace upp den nya kollektionen på hotellet Le Maurice i Paris.

Inför årets Alla Hjärtans Dag presenterar & Other Stories `Rêve Éveillé´ – en kapselkollektion som hämtat sin inspiration från drömmarnas värld. I år väljer varumärket att hylla vänskapen i sin tradiotionsenliga Valentines-kampanj.

I en stämningsfull fotostory porträtteras artisten och streetstyle-favoriten Patricia Manfield tillsammans med sin bästa vän och manager Renata Di Pace under en vistelse på det klassiska hotellet Le Maurice i Paris. Vännerna reser ofta tillsammans och är ense om det enklaste tipset för att lyckas vara bekväm och chic med minimal packning: Omfamna pyjamas-looken.

”Pyjamasinspirerade plagg är så lättburna. Man ser aldrig ut som att man försökt för mycket. Nyckeln ligger i stylingen: para ihop plaggen med ett par sneakers, en hatt, en fin kappa och addera massor av smycken! Jag älskade att göra den här storyn eftersom jag fick spendera så mycket tid med Renata, som ju är en av mina favoritpersoner på jorden. Jag ser oss som en riktig girl-power-duo”, säger Patricia Manfield.

Kollektionen är gjord för att leva, älska och drömma i. Den innehåller ready-to-wear för alla situationen, i material som exklusiva silkesblandningar och mjuk tencel. Bland accesoarerna finner man tofsprydda tofflor, en turban, en drömjournal och sovmasker. Allt detta i en romantisk färgpalett från mörkblått och vinrött till rosa, krämvitt och senapsgult.

”Det bästa med den här typen av plagg är att de är så bekväma. Min personliga favorit är den silkiga, vita kimonon. Den får mig att känna mig avslappnad och feminin”, säger Renata Di Pace.

Kapselkollektionen innehåller 17 plagg och accessoarer och priserna ligger allt ifrån 70 kr för ett par tofflor, en journal för 250 kr, byxor för 690 kr till en kimono för 1250 kr. Kollektionen finns tillgänglig från och med idag i & Other Stories butiker och på nätet. Du kan besöka hemsidan genom att klicka HÄR.

 

Bildkälla: & Other Stories

Text: Louisa Strid