Påsk 2018: 10 tips på saker att göra under ledigheten

Påsk 2018: 10 tips på saker att göra under ledigheten

Påsken är snart på ingång vilket betyder ledighet för många. Det är ett utmärkt tillfälle att umgås med nära och kära, göra någonting roligt och ladda upp batterierna. Nedan tipsar vi om 10 saker att göra under påsk-ledigheten.

 

1. Sista minuten weekend

Boka in en resa i sista minuten över helgen med någon du tycker om. Njut av shopping, restaurangbesök och att bara få vara i en annan miljö.

 

2. Fjällresa

Att besöka fjällvärlden över påsken är en riktig klassiker. Ta med familjen, kompisgänget eller en partner och åk skidor mellan fjälltopparna, sjung allsång på after-skin och drick varm choklad i stugan.

 

3. Utekväll

Planera en härlig utekväll med dina vänner för att svänga på era lurviga. Det är garanterat fler än er som tänker roa sig natten lång!

 

4. Påskpysselknytis

Dra ihop ett gäng och arrangera påskpyssel hemma. Gör en knytis där alla tar med sig lite påskmat och pyssel. Låt kreativiteten flöda med pennor, målarfärg, färgglada papper, glitter, fjädrar och ägg.

 

5. Gå på spa

Varför inte passa på att unna dig en spadag tillsammans med dina vänner? Boka en härlig behandling och prata av er på relaxavdelningen så kommer du att känna dig som en helt ny människa efter ledigheten.

 

6. Staycation

Om du har en partner men trivs på hemmaplan kan en staycation vara en bra idé. Boka middag på en mysig restaurang, sov gott i hotellsängen och njut av hotellfrukosten.

 

7. Utflykt

Planera en utflykt med vänner, familj eller din partner och gör någonting som ni sällan gör tillsammans. Besök något museum, ta fram er lekfulla sida i en nöjeshall eller bada på ett äventyrsbad.

 

8. Absolut ingenting

Det är faktiskt helt okej att göra absolut ingeting också. Passa på att ta vara på dina lediga dagar och ta de som de kommer. Fyll på kroppen med ny energi genom långpromenader, god mat och kvällsmys. 

 

Bildkälla: Shutterstock

Text: Louisa Strid