Presenter till alla hjärtans dag – 5 urgulliga tips

Presenter till alla hjärtans dag – 5 urgulliga tips

Kärlekens dag är snart här. Funderar du på vad i hela friden du ska ge för present till din partner? Det är du garanterat inte ensam om. En alla hjärtans dag-present behöver varken vara materiell eller särskilt dyr. Snarare är presenten ännu mer uppsattad om det finns en romantisk gest med den. Vi har klurat ut 5 urgulliga tips på vad du kan ge till din partner!

 

1. Gulliga lappar i favoritgodiset

Fyll en burk med din partners favoritgodis och skriv små lappar med minnen och meddelanden på och lägg ner där i. Till exempel ”På vår första dejt hade du en ljusblå skjorta och svarta jeans”, ”Kommer du ihåg när jag spillde ut alla popcorn när vi såg vår första biofilm tillsammans?” eller "Du är det finaste jag vet". Hur glad skulle man inte själv bli över en sådan burk fylld med sötsaker och kärlek?

 

2. Köp något din partner faktiskt vill ha

Tänk efter – har din partner nämnt något på senaste tiden som hen skulle vilja ha? Man behöver faktiskt inte fundera ut något extraordinärt, det slutar ändå oftast i panikköp i sista minuten. Har din partner påpekat att en viss tröja är snygg, att det skulle behövas nya handdukar i badrummet eller vill hen väldigt gärna se en särskild film på bio? Det kommer garanterat vara uppskattat och det visar på att du har lagt märke till saker som din partner har sagt.

 

3. En korg fylld med favvosaker

Gör en korg som du fyller med alla din partners favoritsaker och sådant du vet att hen behöver. Det kan vara allt från duschtvålen hen alltid använder, till favoritchokladen, till nya underkläder eller ett par extra hörlurar som hen alltid brukar tappar bort. Det kan ta en stund att klura ut vad du ska stoppa ner men ack så gullig present det blir!

 

4. En planerad kväll

Vardagslyx kan man aldrig få för mycket av och kärlek bör firas bra mycket oftare än bara på alla hjärtans dag. Luska fram när din partner är ledig och boka aktiviteter då. Till exempel att ni ska boxla, gå på någon utställning eller bio och sedan äta mat. Boka detta så att det faktiskt blir av och skriv detta på ett kort som du slår in i ett fint paket.

 

5. Printa er på kaffemuggar

Denna present är perfekt om du vill ge en lättsam present med lite humor. Välj ut en knasig bild på er vardera. Beställ två muggar med en bild på varje mugg. Din partner får en rolig kopp med dig på och vice versa. Det kommer garanterat få er båda att le lite extra när ni dricker morgonkaffet på varsitt håll!

 

Text: Louisa Strid