Therese Malmqvist – en natt på 2017 års mest instagrammade hotell

Therese Malmqvist – en natt på 2017 års mest instagrammade hotell

Sådär, här kommer inlägget om Marina bay sands. 2017 års mest instagrammade hotell. Vi bodde bara här en natt då vi ville testa på att bo på det mest kända hotellet i Singapore. Det var verkligen inte billigt, men det var värt det. Det har blivit Singapore's stora ikon och om man googlar på Singapore så är det något av det första som kommer upp. Deras infinity pool är känd över hela världen, så det var coolt att få testa på. 

Egentligen tycker jag det är onödigt att spendera för mycket pengar på hotell, då jag hellre lägger dem på att göra saker som att äta på fina restauranger, upplevelser och shopping. Dock tycker jag att man måste unna sig ibland och att om det är något speciellt, som detta hotellet så är det värt att testa en natt. Hade såklart gärna haft obegränsat med pengar och bott här hela vistlesen men så ligger det inte riktigt till ;) Men jag är så nöjd ändå! 

Hur som helst, om jag ska försöka göra en liten sammafattning på vår vistelse kanske? Rummen var väldigt stora och fina, vi hade utsikt mot Garden's by the bay som också är en känd sevärdhet här i Singapore. Dock var rummet inget speciellt, har haft finare rum på andra hotell. På 57:e våning finns den berömda infinity poolen och den är 150 meter lång, helt sinnes.

Klicka här för att läsa hela inlägget och se alla fantastiska bilder!