Veckans bloggtips

Veckans bloggtips
Alicia är en modemedveten och driven tjej från Stockholm som snart ska flytta till Göteborg för en två månaders praktik på den välkända webbshoppen NA-KD. Där kommer hon att jobba med influencer marketing, vilket innebär att hon ska ha en hand i samarbeten med bloggare, youtubers och andra sociala medie-personligheter. Ni kanske har sett när bloggare som Janni Delér och Linn Ahlborg visat upp sina kläder från NA-KD i videos och inlägg? Det är sådana samarbeten som Alicia kommer jobba med under sin praktik. Självklart kommer hon att dela med sig av den här spännande tiden både via sin blogg och sin nystartade Youtube-kanal. Alicia har lovat att dela med sig av allt ifrån ”packa med mig”-videos och vloggar", till ”Q/A”-videos och massor med blogginlägg om hur det är att praktisera på NA-KD.
 
 
Alicia är en driven tjej som älskar att styra upp evenemang och happenings för sina kompisar. På bloggen skriver Alicia om mode, vardagstips, middagar och annat. Hon är kreativ och har alltid ett intensivt och inspirerande schema. På bloggen får vi ta del av Alicias personliga stil, hon varierar text med mycket bilder för att få en bra kombination. 
 
 
Alicia säger att om hon trivs i Göteborg och om hon får en tjänst direkt efter praktiken så stannar hon nog kvar där, annars flyttar hon trolivtvis tillbaka till Stockholm igen. Alicia drömmer om att jobba med marknadsföring och kommunikation, liksom samarbeten, events och sponsring på ett intressant företag kopplat till mode. Men nu tar hon tar en dag i taget och förbereder sig inför flytten i första hand.
 
 
 
Alicia tycker det är jätteviktigt att man känner sig bekväm i sig själv och har efter flera år med panikångest lärt sig tackla ett svikande självförtroende. Alicia är välditg öppen på sin blogg och berättar när hon mår dålig, och om hur ångesten ofta kommer i vågor för henne. Alicia tycker det är viktigt att alltid finnas där för sina läsare. Genom att svara på frågor och stötta vill hon hjälpa andra att känna sig mindre ensamma.
 
Här kan ni läsa Alicias blogg!
 
Av: Elin Nylund