Veckans Bloggtips

Veckans Bloggtips

Denna vecka är devote-bloggaren Emelie Jansson Sjögren veckans bloggtips. Emelie är en 19-årig motiverad tjej som har en positiv inställning till livet. I bloggen får vi följa med på resan i att studera till skådespelerska på heltid, bli inspirerade till träning och en hälsosam livsstil och ta del av allt annat i vardagen, från fikastunder till snygga outfits. 

Emelie är en inspirerande tjej som har en positiv inställning till livet. Hon brinner för livet och vill alltid ta sig framåt för att kunna nå utmaningar. Hon jobbar med att sätta upp målbilder, både kortsiktiga och långsiktiga, stora som små. Efter att Emelie tog studenten i somras bestämde hon sig för att utmana sin skådespelardröm och sökte in via audition till en två-årig skådespelarutbildning. Hon var en av de 20 som kom in av cirka 200 sökande.

”Jag har lärt mig att det är min inställning till saker och ting som påverkar hur hela mitt liv ser ut. Har jag en positiv inställning till en utmaning klarar jag oftast av den, är jag däremot negativt inställd når det aldrig lika bra resultat.”

Hennes största intressen i livet förutom skådespeleriet är främst att träna och äta bra, god och hälsosam mat – för att bibehålla en sundare livsstil. I bloggen inspirerar och motiverar hon andra till att kunna nå en hälsosam livsstil.

”Vi alla behöver förstå att nyttig mat kan vara extremt god och att träning inte är ett tråkigt måste, utan det finns nån träning som passar oss alla; man måste bara hitta rätt.”

Även mode är ett återkommande ämne i bloggen, då hon gillar att kombinera kläder till både skola, jobb, träning eller fest. Upplevelser är också oerhört viktigt för Emelie, som reser för att fylla på med kraft och uppleva nya intressanta saker som ger henne något. Att träffa vänner och kollegor är också något som betyder mycket, för att fylla på energi och skratt. 

Detta är en tjej som sällan sitter still. När hon har tid över är det träningspass cirka 4-5 gånger i veckan som gäller i någon form – gympass, löprundor eller att gå på någon annan form av träningspass som Power Hour, TRX eller Indoor walking. Utöver träningen gillar hon att blogga, fota, läsa böcker, lyssna på poddar (en av favoriterna är Framgångspodden), instagram och verkligen ta hand om sig själv och sin kropp.


Vad får vi främst se i din blogg?

 – Veckans må bra tips (kommer varje onsdag).

 – Veckans favoriträtt (kommer varje söndag).

 – Träningstips.

 – Vänskap.

 – Hur det är att studera till skådespelerska på heltid, allt vad det innebär med att verkligen lära känna sig själv.

 – Händelser från mitt liv, allt från fikastunder till en snygg outfit.

 

Klicka här för att komma till Emelies blogg!

 

 

Text: Louisa Strid