Veckans bloggtips

Veckans bloggtips

Veckans bloggtips är Isabella Antosson, 20 år gammal som nyligen har börjat blogga igen efter ett års uppehåll. Efter att ha flyttat från Stockholm är hon numera bosatt i München där hon pluggar sista terminen på gymnasiet och jobbar samtidigt som modell. Med andra ord lever hon ett väldigt spännande liv – och det får vi ta del av i bloggen! Kolla in vår pratstund.

 

Hur det kom sig att du flyttade till ett annat land och hur är det att leva där?
Jag flyttade till München från Stockholm för snart två månader sedan så allt är fortfarande väldigt nytt. Anledningen är att min pojkvän fick ett väldigt bra jobberbjudande här i München och jag är en för känslomässigt ostabil person för att ha ett distansförhållande så jag följde med! Här nere jobbar jag som sagt som modell samt avslutar min gymnasieutbildning på distans.


Vad har du för intressen?
Mina intressen är mat, inredning, hudvård, träning och såklart familj och vänner.


Berätta om hur det är att jobba som modell, vad du gör för typ av jobb och vad du har för mål?
Jag har på senaste börjat jobba lite som modell. Ett yrke som jag vet har många kritiker, och jag är på ett sätt en av dem även fast jag jobbar med det. För ärligt talat är det en skev bransch som det har tagit några år av ”självförtroende-jobbande” för att jag faktiskt ska kunna klara av det mentalt. För jag är ingen övermänniska som tar kritik med en klackspark för att sedan ändra på det som någon tycker är ”fel” på mig. Jag tycker att det är skitjobbigt och har många gånger gråtit av att inte duga helt enkelt. Frågan är då varför man håller på med något sådant här i så fall? - Jo för att det ofta och andra sidan väger upp med att konstigt nog även vara en självförtroendeboost! Då man blir sedd och får känna sig vacker. Vilket låter sorgligt men så är det. Med allt detta sagt så är detta inget yrke som jag kommer att vilja jobba med i det långa loppet, utan mer ett jobb att ha på sidan om studier osv. Utan mitt drömjobb är att jobba med inredning och arkitektur.


Hur ser dina studier ut?
Jag pluggar på ett distans gymnasium och går sista terminen. Då jag bytte skola och hamnade ett år ”efter” min årskull.

 

Vad drömmer du om att få göra om fem år?
Om fem år hoppas jag att jag vet vad jag vill bli här i livet och börjat plugga för att nå dit. Typ att ha börjat läsa någon inredningsutbildning eller likande.


Vad får vi läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni få läsa om vad som händer i mitt liv helt enkelt, vad jag gör om dagarna, mycket tankar och känslor blandat med ytliga och skönhetsmässiga saker skulle jag säga. Bästa av båda världarna!

 

Du hittar bloggen genom att klicka här!

 

 

Text: Louisa Strid