VECKANS BLOGGTIPS: THE CAROLINE

VECKANS BLOGGTIPS: THE CAROLINE

Välkommen till Devote, Caroline! Vem är du och vad handlar din blogg om?
 
- Jag är en väldigt energisk och sprallig tjej som älskar att inspirera. Jag är modell, sjunger och jobbar på Vagabonds huvudkontor och har dessförinnan jobbat på Gina Tricots huvudkontor. I min blogg får man följa med på modelljobb och galna resor, se alla mina outfits och framöver även höra min musik.

Hur länge har du bloggat?
 - Inte särskilt länge faktiskt, sen i oktober förra året. Men bloggen har vuxit väldigt fort, antagligen för att jag lägger ner lika mycket tid på den som på ett halvtidsjobb - och jag älskar det! Kan inte fatta att jag inte började tidigare, för den har blivit som mitt liv.

Berätta gärna lite om ditt jobb som modell. Hur är det?
 - Jag jobbar som modell då och då för flera olika modeföretag, bland annat på Victoria’s secret-inspirerade visningar och hos Modekungen. Inget jobb är det andra likt, men om läsarna är intresserade så berättar jag gärna om mina modelljobb i bloggen.

Din blogg är fylld av bilder på olika outfits. Vart får du all inspiration ifrån?
 - Jag har så himla, himla mycket inspiration och energi inom mig som bara vill ut. Att komponera outfits är ett av mina sätt att vara kreativ.

OVEintervju.jpg

Hur skulle du beskriva din stil?
 - Tycker det är rätt svårt att beskriva min stil, men skulle säga att den är väldigt festival-inspirerad, lite streetig och lite indie-hip liksom.

Vilka tre ord beskriver din blogg bäst?
 - Caroline, mode och inspiration.

Vem är det som knäpper av alla snygga bilder på dig?

 - Det är vänner, mamma eller Bingo Rimér.

Hur mycket tid lägger du ner på bloggen?
 - Minst tre timmar per dag. Det är mycket jobb runt omkring, så som samarbeten och möten med olika företag, och när jag till exempel sätter ihop klädkollagebilder är jag noga med att det blir riktigt snyggt.

OVEintervju1.jpg

Du verkar ha en enorm garderob! Har du några favoritplagg?
 - Ja, jag får knappt plats i lägenheten längre, haha... Klädstängerna har liksom flyttat ut i vardagsrummet! Jag älskar slitna jeansshorts, bustiers och Converse. Älskar sommaren och bara ben. Mina senaste Jeffrey Campbells är också underbara!

Mode verkar vara ett av dina absoluta intressen, men har du någon annan passion eller något intresse vi inte får se så mycket av i bloggen?
 - Jag älskar att sjunga och resa, men det kommer jag börja dela med mig av så småningom.

Till sist, vad kan vi förvänta oss av dig här på Devote i framtiden? Har du några nya eller spännande planer för bloggen?

 - Oj, det händer en hel del framöver…  Jag jobbar just nu mycket med min musik i studion i Stockholm, så det kommer läsarna få se och höra mycket av. Sen har jag även blivit kontaktad av ett riktigt stort klädmärke i Los Angeles för att vara modell för dem och även det kommer mina läsare få följa.

OVEintervju3.jpg

Följ Caroline genom vardagen, häng med på modeplåtningar och inspireras av alla hennes outfits HÄR.

 


AV: CAROLINE NYSTRÖM
caroline.devote.se